Ma van a szülinapom...

By | 11:04 8 comments




Sziasztok!


A mai napon betöltöttem a 17. életévemet. Egy kis összefoglalást hoznék, amely egyrészt magamnak egy tükör és hátha Ti is magatokra ismertek 1-1 gondolatban. Az elmúlt évem hozott hideget-meleget egyaránt. Sokat tanultam, fejlődtem és megismerkedtem magammal.


Már tavaly júliusban egy olyan tárgyat kaptam ami meghatározta az életemet egy Michael Kors óra személyében. Minden nap hordtam kivétel nélkül. Végigkísérte az évemet és hiszek abban, hogy a tárgyak energiáját felhasználva beszívta magába az élményeket és egy "töltőként" üzemel nálam.



Blogolás szempontjából nem voltam olyan aktív mint szerettem volna, de született pár olyan poszt amire igazán büszke vagyok (lelkizősek). Egy-egy ilyen megírásakor bennem is tisztázódnak dolgok és nagyon örülök ha valakire ráragasztok egy kis pozitív energiát. Szerencsére sikeres volt ez az évem, rengeteg sajtótájékoztatón voltam illetve sikerült kialakítani pár céggel jó kapcsolatot aminek nagyon örülök. A legutóbbi ilyenen végre személyesen is megismerkedtem pár bloggerinával akikkel remélem a továbbiakban tartani fogjuk a kapcsolatot.


Magánéletemben a barátaimmal nagyon jó kapcsolatom maradt. Rengeteget jártunk bulizni ide-oda. Hatalmas szeretetet és megértést tanúsítanak felém, imádom őket. Egy gyönyörű fotóalbumot kaptam egyikőjültől amit közös képekkel és emlékekkel töltött meg. Nagyon megható volt. A családom egy részével hullámzó volt a viszonyom, remélem ez csak javulni fog. Túl vagyok még egy költözésen és egy új hajszínnel is gazdagodtam amit imádok!



Lelkileg rengeteget fejlődtem különböző életmódblogok és könyvek olvasásával, illetve a különböző meditációs gyakorlatokkal, amelyek segítettek megérteni a világ apróbb történéseit és megismerkedhettem magammal.


Edzettem, de nam annyit amennyi kellett volna, diétáztam kitartóan amit szeretnék folytatni. Tanultam, de nem teljes erőbedobással (bár szerencsére így is jól teljesítettem, de maximalista vagyok és tudom, hogy jobban is menne...).


Most, hogy egy évvel idősebb lettem, készen állok az új dolgokra. Keményen fogok kűzdeni mindenért és remélem, hogy egy szuper év áll előttem.


Niki



Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

8 megjegyzés :