Múzsa

By | 4:11 Leave a Comment
Sziasztok!

 Jelenleg Németországból írok egy kölcsön iPad segítségével, szóval elôre is elnézést kérek az esetleges elírásokért, vagy a képek nem megfelelô megjelenéséért.

 A mai téma amirôl írni fogok az inspirációforrások múzsák személyében. Sokszor eshetünk olyan fázisba életünk során amikor elhagy minket az ichlet, megszokottá válnak a mindennapok és belekerülünk egy szürke világba ahol minden egyforma és akárhogyan erölködünk, hogy végre kilépjünk belôle, ráleljünk valamire ami kizökkent ebbôl a helyzetbôl nem találunk ilyet.
Ebbe az elszomorító helyzetbe kerültem én is pár hete, aztán elkezdtem gondolkodni.


travel

 Ha jobban belemész az életedbe, rájössz, hogy minden okkal történik. A legapróbb dícsérettôl kezdve a legmegalázóbb helyzetekig. Minden a Te életedet szolgálja, hogy tanulj belôle vagy az utadra tereljen. Mindenbôl levonhatsz következtetéseket, akármilyen fájdalmas is legyen

 Egy személyes példa... Volt egy srác aki nagyon tetszett egy éven keresztül és a sulinkba járt. Nem szokott ilyen elôfordulni vielem, de nem tudtam kiverni a fejembôl, pedig csak köszönôviszonyban  voltunk és látszólag nem törte magát nagyon, hogy ez megváltozzon. Egy ideig szenvedtem ettôl az állapottól, de rengeteg dologra inspirált. Például, hogy legyen kedvem felkelni reggelente, hogy mindig a legjobb formámat nyùjtsam, eljárjak bulizni, sôt egy projectemhez is inspirációt adott. Tipikusan az az eset volt amelybôl a szomorú szerelmes számok keletkeznek amelyek átütô sikert érnek el. 

http://90s-b-i-t-c-h.tumblr.com/

 Ha valaki beszól az alakodra, biztos nem esik jól (pláne ha van igazság alapja), de lehet, hogy ez ösztökél arra, hogy változtass és egészségesen táplálkozz, mozogj. Ha meglátod egy olyan ember szemében a hálát akinek segítettél, ösztökélhet arra, hogy folytasd ezt a jó cselekedet  áradatot. Naphosszat lehetne sorolni ezeket, de gondolom értitek mit akarok mondani...

 Sajnos képeket most nem tudok beszúrni, de hamarosan hazamegyek és mindent bepótolok!

A véleményeteket nyugodtan megoszthatjátok velem!

Szép napot!

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :