Pofon vagy pacsi?

By | 2:52 Leave a Comment

Sziasztok!

Meddig kell tűrni a pofonokat? Vajon ezek elősegítik a fejlődésed? Túl tudsz lendülni a megpróbáltatásokon?

Inspired


 Sajnos a mai világban, aki ki mer lépni a komfortzónájából pofon osztogatókkal fog találkozni. A kellemetlenkedők pedig azok, akik bent ragadtak a saját kis gödrükben és nem szeretnek ott egyedül lenni, ezért jó ötletnek tartják, hogy visszahúzzák maguk mellé a másikat. Ilyenkor sokkal több olyan helyzet adódik, amivel meg kell küzdened, de a rögös út végén mindig nagyobb kincs vár, mint az egyenesén. Aki a biztosságos zónában marad nem kap annyi ingert és általában szépen át tudja vegetálni az életét nagyobb megpróbáltatások nélkül. Azok azonban akik valamit (bármilyen apróságot) meg mernek lépni és felvállalják, hogy a cél felé mennek rengeteg megpróbáltatással fognak szembe kerülni. Legyen az bennetek, hogy minden rossz időszak után egy jó következik. 

Nisa56 - Timeline Photos | Facebook


 Személyesen tapasztalom, hogyha például egy olyan posztot teszek közzé, amiről tudom, hogy nagy port fog kavarni általában be is igazolódik, és rögtön támadnak a hiénák. De megsúgok egy nyílt titkot… az ilyen posztok a legnépszerűbbek és hatalmas nézettséget hoznak, szóval eljut az üzenet. Azt nem veszik észre a fontoskodó, rosszakaró emberek, hogy azzal, hogy más munkáját megpróbálják lehúzni inkább csak segítik. Nincs olyan, hogy rossz reklám! Én azon szerencsések táborát erősítem, akik már eljutottak arra a szintre, hogy a pofonok már nem fájnak, hanem erősítenek. Tudatosan érzem, hogy minden ütés azért van, hogy az utamat szolgálja, és mindegyik csak erősít. Ha megnézitek azokat, akik elértek valamit és egy kicsit utána olvastok az életüknek láthatjátok, hogy általában nehézségeken mentek keresztül addig míg eljutottak a célig.

what? i'm hungry. | via Tumblr

 
Én felállítottam magamnak egy sorrendet. Íme: -nem ismernek –ismernek, de megpróbálnak visszahúzni –MEGismernek és támogatnak –elérted a célodat! Ennyi. Mindenki érzi, hogy melyik stádiumban van és az „ismernek” nem feltétlenül a személyedhez kötődik, hanem ahhoz, amit csinálsz. Amint átlendültél  a „MEGismernek és támogatnak” kategóriába rád találnak azok az emberek (is) akik végre értékelik a munkádat és hozzá segítenek a fejlődéshez. Ez szerintem a legszebb időszak, mert számomra nagyon szívmelengető érzés, ha egy kívülálló időt szán arra, hogy támogasson. Ez egy nagyon boldog időszak, ekkor rájössz, hogy bármire képes vagy, csak ki kell várni és alázatos módon küzdeni érte.


 Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mi jön a cél elérése után, mivel még nem értem el a kitűzött céljaimat, egyenlőre az utam elején járok. Annak, aki esetleg már elérte, szívesen meghallgatnám a történetét! (Nyugodtan írjatok privát üzenetet is!) Fontos tudni, hogy bármi történjen is véghez tudod vinni az eltervezett dolgaidat, ha a szívedre hallgatsz és iszonyú sok munkát teszel bele! Higgy benne! Ez a titok! Soha ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak a célodtól! „..Hiszen ha sokan akarnak visszahúzni, akkor ott valaminek lennie kell.” O.N.

Nyomjatok egy like-ot a blog facebook oldalára is, ahol mindig megtalálhatjátok az aktuális híreket a blogról és rólam! Katt a linkre és LIKE! :)
Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :