Eucerint termékek -TESZT

By | 11:24 4 comments
Sziasztok!


A mai bejegyzésben három Eucerin terméket szeretnék bemutatni. Legutóbb ezeket a termékeket teszteltem és szeretném egy kicsit részletesebben is leírni a tapasztalataimat.


Az első termék az Eucerin IZZADÁSGÁTLÓ GOLYÓS DEZODOR amely 48 órás védelmet biztosít az izzadás és kellemetlen szagok ellen. Érzékeny és borotvált felületeken is használható. Kellemes unisex illatú termék amelyet nők és férfiak is használhatnak egyaránt. Én a 48 órás hatást még nem tudtam letesztelni mert azért minimum 24 óránként fürdök, de azt elmondhatom, hogy egy egész napot kibírt nálam egy felkenéssel. Azért nem szerettem a golyós deókat mert ragadnak, lassan száradnak és szárítják a bőrt, de ennél a terméknél ezek egyike sem jelentkezett. Nekem bevált!






A következő termék egy ajakápoló. Tudni kell rólam, hogy megrögzötten gyűjtöm őket és imádom kenegetni az ajkaimat, de nem mindegy, hogy mivel. Sok olyan termék található a piacon amelyek nem hogy segítenének hanem rontanak a helyzeten. Régen én is beleestem abba a hibába, hogy szép a csomagolása, színes, illatos, megveszem. Ebből következtek a cserepes ajkak. Az Eucerin pH5 LIP AKTÍV AJAKÁPOLÓJA E-vitamint, méhviaszt, jojoba-és pálmaolajat tartalmaz melyek ápolják és védik az ajkat. 6-os UVB fényvédő faktor védi a szájat a káros napsugárzástól. Színező- illatanyag mentes és tartósítószert sem tartalmaz.






A mai utolsó termék az Eucerin EVEN BRIGHTER korrektor amely az arcbőrön megjelenő elszíneződések, foltok halványítására lett kifejlesztve. Segít csökkenteni a melanin termelést és egységesebbé teszi a bőr színét. A termék 4 hetes használat után mutat látható eredményt.  Tudni kell rólam, hogy sajnos szeplős vagyok egy kicsit amely sokak számára tetszik, de én szeretnék tőlük megszabadulni. Azon a területen ahol használtam tényleg halványabbak lettek. (Nem az egész arcomon használtam, csak 1-1 apró pontnál.)


Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

4 megjegyzés :

  1. A bejegyzés elején azt írod, hogy szeretnéd a tapasztalataidat részletesebben kifejteni. De én személyes tapasztalatot nem is látok, csak két terméknél egy kb szófoszlányt, hogy "nekem bevált", de ez nem részletes, sőt igazából nagyon semmitmondó :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nem értem, hogy miért lett volna jobb kacifantos kormondatokban leirni amit gondolok, ahelyett, hogy tomoren, lenyegretoroen leirom a termek jellemzoit, es hogy nekem hogyan funkcionaltak....

      Törlés
  2. Az ajakápolóról pl. semmilyen véleményt nem írtál le :S csak azt, hogy általánosságban szereted őket, de erről a termékről konkrétan semmi nincs, csak annyi, ami a csomagolásán látható. Az hogy bevált e vagy sem, az sehol nincs :S Ezeket a "teszteket" most szerintem is nagyon összecsaptad, nem hitelesek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én így találtam jónak, így írtam le, de privát üzenetben bármilyen kérdésre szívesen válaszolok , és oldalnyi anyagokat küldök minden termék összes jellemzőjéről és rám gyakorolt hatásáról! Ígérem!

      Törlés