Az íróasztalom

By | 2:05 5 comments
Sziasztok!
 Akik követik a blog Facebook oldalát tudhatják, hogy mára egy kicsit lightosabb bejegyzéssel készültem Ez is hozzá tartozik a személyiségfejlődéshez és egy maghatározó pontja az élettérnek. Had mutassam be az íróasztalomat!
 Bár (még) nem a szobámról beszélgetünk, de meg kell említenem, hogy egy álmom és célom teljesült azzal, hogy tényleg olyan szobám lehet, amelyet elterveztem, megálmodtam. Én rendeztem be az utolsó kis növényig és nagyon szeretem, teljesen olyan, mint amit elképzeltem. (Sajnos nem ott van, ahol én szeretném, de ez egy másik téma…).
 Az íróasztalom az én kis szentélyem. Itt töltöm az „otthon lévős” időm legnagyobb részét. Itt írok, tanulok, filmezek, sminkelek, körmözök, sőt néha reggelizem is. Nagyon megnyugtató ezt egy olyan helyen megtenni, ami tényleg a személyiségemet tükrözi és inspirál. A szobámban a fehér és pink színek dominálnak és tökéletesen kiegészítik egymást és a gyönyörű bézs/pezsgő színű falat. Ezek azok a színek, amik a „csajosságomat” tükrözik, és ha itt vagyok rögtön feltöltődöm női energiával.



 Az íróasztalomnál maradva, kicsit részekre van osztva. A jobb sarka a „beauty corner” , ahol a smink-és körömlakktárolóm, ecseteim, tükröm található. Kicsit el van szigetelve a munkaterülettől, de mégis kéznél vannak. Reggel csak előkapom a szükséges eszközöket és percek alatt rendbe teszem  magam, nem kell a fürdőig elsétálnom, ott a nagy tükröknél egyensúlyozni, hogy rendesen lássam, hogy mit csinálok stb… Szóval van egy sminkes asztal része.
 A bal oldalán az íróeszközök találhatóak, külön a színes filcek, amik a tanulásnál segítenek és külön a tollak-ceruzák (kisebb-nagyobb sikerrel). Egy asztali lámpa segít megteremteni a megfelelő fényviszonyokat. Mindig van a közelemben víz, illetve sokszor kávé is. A naptár/naplóm mindig a kezem ügyében van, mivel ha bármilyen, feladat, ötlet, határidő jut az eszembe rögtön feljegyzem és ezen kívül naplóként is funkcionál, hisz minden nap leírom az engem ért dolgokat. Így nem felejtődnek el a napok teljesen, és visszaolvasva nagyon érdekes és tanulságos lehet. A gépem vagy aktuális könyvem/füzetem van a középpontban. Elég nagy az asztalom, így könnyedén ki tudtam alakítani a megfelelő munkafelületet. A telefonom is mindig a közelben van, hogy mindig naprakész legyek, és tudjak válaszolni a beérkezett üzenetekre, emailekre.
 Szerintem általában mindenki tisztában van azzal, hogy akkor tudsz megfelelő módon dolgozni ha rend és tisztaság van körülötted. Próbálj nem minden apró mütyürt/ kacatot az asztalodon gyűjteni, mert eltereli a figyelmedet és idegesítő is ha kerülgetned kell őket. Pakold ki a munkádhoz szükséges dolgokat, és miután készen vagy tegyed is el őket! Hidd el sokkal jobban fogod érezni magad és hatékonyabb leszel. Ahogy én is csináltam, lehetőség szerint különböző részekre oszthatod asztalodat, így több funkciót is el tud látni egyszerre.


Nyomjatok egy like-ot a blog facebook oldalára is, ahol mindig megtalálhatjátok az aktuális híreket a blogról és rólam! Katt a linkre és LIKE! :)
Niki


Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

5 megjegyzés :

  1. A bejegyzéstől független írom, hogy sajnos soha nem látom a képeid. Nem tudom nálam van-e a gond, de gondoltam jelzem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hu sajnos nem tudom mi lehet a gond.A hajszinvaltos posztomnal is jeleztek paran. En a sajat gepemen latom.Nem tudom,hogy ilyen helyzetben mit lehetne csinalni... :( Köszi, hogy szoltal!

      Törlés
  2. Én szoktam látni a képeket, viszont ebben a bejegyzésben sajnos én sem látom. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj hát ez nagyon nem jó hír, hiszen ez a lényeg... Megpróbálom újra feltölteni! :)

      Törlés
  3. En sem latom ennel a bejegyzesnel a kepeket

    VálaszTörlés