A nagy visszatérés

By | 8:51 6 comments
 


 


Sziasztok!

 Bocsánatkéréssel tartozom minden kedves olvasómnak, követőmnek, régebbi nézőimnek. Nagyon eltűntem az utóbbi hónapokban, de hidjétek el, hogy volt rá okom.
 Rengeteg hullám csapott össze a fejem felett az utóbbi másfél évben. Ebben az időszakban történtek a legjobb és a legrosszabb dolgok is az életemben. Rengeteg hullámvölgyet megéltem, amelyeket más korombeli el sem tudna képzelni. Nem szeretném részletezni a dolgokat, mert hiszem, hogy minden okkal történik és a fejlődésünket szolgálja.
 Nagyon érdekes, hogy mindeközben rengetegszer gondoltam a blogra és arra, hogy egy ilyen lehetőséget, hogy ennyien olvasnak/néztek csak úgy eldobom, ami lehet, hogy majd jövőbeli karrierem létfontosságú eleme lehet... Be kell valljam kissé félek a visszatéréstől. Már rengetegen elfelejthettek, és valószínűleg sokan fognak támadni emiatt. DE NEM, én ezt szeretem csinálni, és ettől a pillanattól kezdve MEG FOGOM, MEG TUDOM CSINÁLNI! Ez a jelmondatom. Semmi sem lehetetlen, bármi rossz történik pozitív hozzáállással az erényedre lehet fordítani. Minden fejben dől el!

Bing bang digi dong

 A blogot szeretném olyanná formálni ami az olvasóim és az én személyiségemet fogja építeni, hogy bármire képesek vagyunk, céllal születtünk erre a csodálatos bolygóra! Szeretném, ha egy olvasó belép ide azt érezze, hogy simogatják a posztok a lelkét, feltöltik energiával, és olvasás közben elfelejti a rosszat ami vele történt. Én pedig az írás által teszem ezt.
 2011-ben kezdtem el a blogot, még szinte kislányként. Hosszú idő telt el azóta, megkomolyodtam, céljaim lettek és felnőttem (szellemileg és testileg egyaránt). Az én tapasztalataim segíteni fognak a rögös úton, mert igen, nehéz lesz, de milyen jó érzés amikor egy erdei úton sétálsz ami tele van kaviccsal és utána egy tisztásra érsz. Annyi lehetőség van mindenki előtt. Ezt nem szabad elfelejteni! Minden pillanatban jöhet valami új, ami értelmet ad az életednek.



How To Find A New Path | Flickr - Photo Sharing!

Remélem együtt megtaláljuk a boldogság kulcsát segítve egymásnak. Ösztönözzünk egymást, hogy aki ezt a blogot olvassa újat tudjon meg, amit átad valakinek, aki továbbadja, és az emberek egy kis csoportja végre megvilágosul.

Ezt ne vegyétek prédikálásnak, mert nem az! Szeretném, ha minden negatív energia elhagyna Téged amikor feljössz a blogra, mert ha valaki negatívan áll a dologhoz, mindig egy kis darabka letörik abból amit közösen fogunk felépíteni.

"Az ibolya az a növény amely a cipőd sarkát illatozza be amivel eltaposod..."

Figyelj az apróságokra, jelekre mert mind- mind körülölel minket! Ki kell nyitni a szemünket mert csoda vár ránk! Szeress, mert ehhez kell a legnagyobb bátorság, és ha sikerül, bármire képes leszel!

Remélem velem tartotok!
Csodálatos estét Nektek! :)
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

6 megjegyzés :

  1. Szia Niki!! Én nem felejtettelek el téged, nagyon sokszor néztem, hogy van-e új poszt és mikor nem volt sem keseredtem el, mert tudtam egyszer úgy is visszatérsz, mert egy hozzád hasonló lány, nem gondolom, hogy eltudna szakadni a blogolástól, mivel a te írásaidon érződött, hogy szereted amit csinálsz és boldoggá tesz ez a dolog. Most te is boldoggá teszel engem azzal, hogy megint megajándékozol újabb és újabb zseniális poszttal. Ezzel a hozzászólással csak azt szeretném éreztetni, hogy én támogatlak Téged! :*
    Xxx, Sarah http://bsarahfashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj annyira kedves vagy! Köszönöm szépen, ez nagyon sokat jelent számomra! Örülök, hogy olvasóm maradsz, és őszintén remélem, hogy segíteni fognak a posztok! :)
      Szép napot Neked!

      Törlés
  2. Szia Niki! Az lenne a kérdésem ,hogy nem szeretnél youtube videókat készíteni?Régen néztelek és talán te voltál az aki miatt én is belevágtam.Nagyon szívesen látnék tőled újabb videókat! Mindig is szerettem őket! És még egy kérdés:Most hány éves is vagy? Köszönöm a válaszod,előre is.Puszi:Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem mondok nemleges választ, de egy darabig még biztos, hogy nem. Örülök, hogy Te belekezdtél és sok sikert kívánok! Én 16,5 éves vagyok . :)
      Szép napot!

      Törlés
  3. Szia Niki!:) Annyira örülök, hogy visszatértél! Néha fel-fel néztem a blogra, hofy van-e új poszt, de sosem volt:( Ma pedig, ahogy néztem az olvasnivalók listáját teljesen meglepődve láttam, hogy van új bejegyzés:DD Végig olvastam az öszeset, amiket a napokban írtál és nagyon jók!:))) Csak így tovább:*

    VálaszTörlés