A magad ura vagy!

By | 0:00 Leave a Comment
Szia!

 Veled is sokszor előfordult, hogy inkább választottad a biztonságok, kényelmes megoldást, a beletörődést ahelyett, hogy léptél volna? Ha igen - legtöbbször igen lesz a válasz- üdv a csapatban. Az emberek 95%-a ezt teszi. Szeretném a tudatodba vésni, hogy ezzel nem mész semmire, így nem élheted az álmaidat! Nyilván ezért nem te vagy a felelős, hanem a társadalom. Az emberek egymást húzzák le a mélybe azzal, hogy nem támogatják társukat hanem át akarnak lépni rajta. Ez a legrosszabb dolog, minden gond mögött ez áll.


J'adore Fashion ~'s Photos | via Facebook

 Az emberek pesszimista hozzáálása miatt senki sem mer kimozdulni a komfortzónájából, mert fél, hogy mások mit fognak szólni. Kit érdekel őszintén, hogy egy osztálytársad, kollégád vagy Maris néni a szomszédból mit szól? Ha rászorulsz, hogy vele tanulj, dolgozz vagy élj nem egy életed végéig tartó dolog (ha nem akarod). A saját érzéseiden kívűl nem szabad, hogy mások befolyásoljanak. Lehet, hogy valaki a legnagyobb kedvességgel próbál lebeszélni valamiről, de akkor is ki kell tartanod a saját lelki sugallatod mellett, mert ezt valami okozza. Lehet, hogy nem lesz sikeres, de annak is oka van, hisz a fejlődésedet szolgálja, és ha valaki miatt elnyomod az érzéseidet, biztos, hogy le fogsz valamiről maradni. Nem! Csak te tudhatod, hogy mi a jó neked! Soha ne hagyd, hogy eltántorítsanak.

 Főleg olyan személyek véleményére nem szabad adni akikről tudod, hogy csak féltékenységből vagy eredményességed hátráltatásából osztják az észt. Nagyon sok ilyen emberrel lesz dolgod életed során, de akkor derül ki, hogy milyen erős is vagy, ha ezek a dolgok leperegnek rólad. Az első ember akiben bízhatsz az saját magad. Ha rólad van szó legyél mindig őszinte magadhoz! Utána jöhet a családod azon része akik tényleg csak a javadat akarják. (Néha sajnos sok családtagod is hátráltathat, ezt ne engedd, mert bármennyire szereted őket, nem dönthetnek az életed felett.) Aztán a barátok. Nagyon nehéz igaz barátokra lelni akikben tényleg megbízhatsz, de őket nagyon becsüld meg és soha ne keverd őket össze a haverokkal, mert a két dolog teljesen más- az egyik kiáll melletted és sosem hagyna cserben, a másik gondol egyet és elhagy.


Girl | via Tumblr


 Nem arról szól ez a poszt, hogy csak az jó amit te gondolsz, mert ez nem így van. Csak az jó amit te érzel, a kettő nem ugyanaz. Mindenképpen hallgasd meg a hozzád közel állók véleményét, és ha belátod, hogy rosszul gondoltál valamit változtass! De az érzéseidet soha, senki kedvéért ne dobd el! Aki pedig nem meghatározó személy az életedben nem ér annyit, hogy azon rágódj, hogy mit gondol rólad- nem biztos, hogy azt mondja amit érez. Ezeket az embereket hagyd ki az életedből, mosolyogj rájuk és menj tovább.

 Hidd el, hogy azért vannak önálló gondolataid, azért született így az ember mert mindenkinek a saját életével kell elsősorban foglalkoznia. Ha mindig az lenne a jó amit más mondd akkor szelektíven születtek volna az emberek, az ilyen okosak mondanák meg az embereknek, hogy mit tegyenek és mit ne, és mindenki más csak üveges szemmel teljesítené a parancsokat. Azért vannak érzéseid, azért kaptad ezt a csodálatos adományt mert használnod kell és nem elnyomni.

Minden embernek vagy saját lelke. Ápold, bízz benne és kövesd! Jobban fogod érezni magad ha a saját életedet éled és nem azt amit mások kényszerítenek rád. DE mindig legyél tekintettel a körülötted élő emberekre és te se szólj bele az ő döntéseikbe. Lelki segítségre azonban mindig szükség van, és ahol tudsz tedd is meg.

Mosolyogj és érezd jól magad! Az élet egy ajándék! Minden perc egy ajándék! Használd ki!

Sok sikert!
Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :