Emberi kapcsolatok

By | 8:31 Leave a Comment
Szia!
 
Te kedves olvasóm, barátom, remélem csodálatosan telik az életed! Remélem az előző poszt hatására ráismertél, hogy egy elképesztő teremtmény vagy, aki egyedi, és bármire képes! -Bármire.


♡Be youu be Beautiful | via Tumblr
 
 A mai poszt azonban az emberi kapcsolatokról fog szólni, ahogy én élem meg. Ebben a témában változnom kell, és hiszem, tudom, hogy sikerülni fog. Ez lesz a legnehezebb és a legkönnyebb egyben. Sajnos tudom az okait annak, hogy miért nem vagyok olyan nyitott az emberek felé mint az átlag. Tudom magamról, hogy nagyon tudok szeretni, de nehezen mutatom ki. Az új emberek felé nehezen nyílok meg, tartozkodó vagyok általában. Ez egy védőburok, ami tudom, hogy miért alakult ki. És mivel tudom az okát, változtatni is tudok rajta. Akik egyszer nálam bekerülnek a bizalom körébe, tudhatják, hogy milyen vagyok igazán, de aki nem hagy időt, hogy megnyíljak, sajnos néha a rossz oldalamat látja. Igen, ez neveltetés kérdése.
 
 Ez az a "hibám" amitől szeretnék megszabadulni. Elfogadni embereket és megmutatni, hogy ki vagyok igazából. Ez nem tűnik nehéznek, de higyjétek el, hogy az. Sajnos az idők során az emberekbe belenevelték, hogy ítélkezzenek és ne bízzanak senkiben. Nyilván ennek van igazság alapja, mivel tényleg sok olyan személy van akik rosszá váltak az idő során-ez a gyengeségből és a beletörődésből adódik. De ezeket az embereket ki lehet szűrni, esetleg tudunk segíteni nekik, ha mélyre nyúlunk a lelkükben és megtaláljuk a kiváltó okot. Minden okkal történik, tehát egy idő után biztos kiderül, hogy miért vált ilyenné.
 
 Én jó emberismerőnek tartom magam. Rögtön átlátok az embereken, és sajnos túl szigorúan nézem őket. Tudom, hogy ezzel nem fogok előre jutni, mert lehetek akármilyen sikeres a karrieremben/ tanulásban, ha az emberi kapcsolataim nem állnak biztos lábon.



Untitled
 
 Az első lépés a megnyílás felé az önbizalom, önmagunk elfogadása. Sokan azért félnek megnyílni mert attól tartanak, hogy sérelmek fogják érni és ez mind az önbizalomhiányból ered. Ha nem vagy tisztában az értékeiddel mások sem fogják látni, de amint kibékülsz magaddal át fog fordulni a világ. Csak gondolj abba bele, ha egy új ruhában/sminkben lépsz ki az utcára máris másként mozogsz, magabiztosabb vagy és sokkal többen megnéznek, rád mosolyognak stb. Mindenki került már ilyen szituációba. Aztán a ruha már elavulttá válik és te is visszatérsz a szürke világodba. Na ezt nem szabad megtenni. Mindig olyannak kell lenned mint ilyen esetekben. Hisz meg tudod csinálni ha már 1-2-szer sikerült. Minden fejben dől el! Abban a pillanatban amikor felveszed azt az élettel teli, sugárzó női imidzset -aki igazából is vagy, szóval ez nem színjáték-minden meg fog változni. Ez nyilván nem megy egyik napról a másikra, de sok-sok gyakorlással és önismerettel sikerülni fog, ebben biztos lehetsz!

 És most térjünk akkor vissza , hogy ezáltal hogyan fognak alakulni a kapcsolataid.
Mindenki szépnek fog látni, mindenki a jó oldaladat fogja észrevenni, többen fognak odajönni hozzád és te bátran mersz velük beszélgetni, mert tudod, hogy nem érhet csalódás. Akár a szerelem is betorpanhat, hisz mindannyian tudjuk, hogy a  férfiak figyelmét az életvidám, önbizalommal teli nők keltik fel. Lehet egy lány bármennyire szép, ha nem hiszi el magáról. Hány olyen történet van, hogy egy nem szépségkirálynőnek született hölgy mindenben megtalálja a számítását, míg szebb kortársnői csak epekednek, irigykednek. Ez mind -mind az önismeret és önmegvalósítás hatása. Nem csak az emberi kapcsolataid fognak megjavulni, hanem észre fogod venni, hogy mindenből a jobbat kapod. A kisboltban az eladó a szebb almákat teszi a kosaradba, négyes helyett ötöst kapsz a dolgozatodra stb.

Space Bound | via Tumblr

 
Megéri kibújni a csigaházból és teljes életet élni ha már megadatott ez a csoda. Nézz a tükörbe minden elindulás előtt és mondd ki hangosan, hogy szép, kedves, okos vagyok. Nem fogsz hazudni, mert tényleg így van, csak a hangok hallatán át fog kattanni valami az agyadban.
 
Légy nyitott az új dolgokra, és ne félj odamenni valakihez akit szimpatikusnak találsz és felvenni vele a kapcsolatot. Mindig abba gondolj bele, hogy te mit csinálnál ilyen helyzetben. Te sem küldenéd el őt , hanem örülnél, hogy ilyen kedves emberek vannak akik önzetlenül beszélgetést kezdeményeznek. Ezzel nem veszíthetsz semmit, csak a javadra válhat.

Sok sikert!
Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :