Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+

By | 12:09 Leave a Comment
Világszerte minden 8. fiatal és minden 4. felnőtt nő szenved a pattanásos és zsíros bőr problémáitól. Legtöbbjük tisztában van vele, hogy bőrüknek fényvédelemre van szüksége, de félnek attól, hogy a használt termék ragadós, zsíros és kellemetlen érzést hagy majd maga után, valamint eltömíti a pórusokat, és ezáltal még tovább rontja bőrük állapotát. Az Eucerin® új termékeit úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr igényeihez – minden nap és mindenhol.


Képzeld el, hogy tiszta, napfényes reggelre ébredtél. Szabadságon vagy és a nagyszerű idő a szabadba csábít. Az Eucerin® új Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ terméket használod, ami azonnal beszívódik a bőrbe, és könnyed érzést hagy maga után. Ezután belebújsz kedvenc ruhádba, felkapod a táskád és már indulsz is. A napsütötte utcákat járod, és megállsz egy capuccinora a kedvenc kávézódban. Magabiztosnak érzed magad, mivel a termék faggyútermelődést szabályozó hatóanyaga tökéletesen matt bőrt garantál neked. A nap simogatja a bőröd – de biztonságban érzed magad, mivel az Eucerin® gondoskodik bőröd igényeiről. 
Kellemes, könnyed érzés napozás közben is: ez az, amiről a zsíros, pattanásokra hajlamos bőrű emberek álmodnak. „Legtöbbjük tisztában van vele, hogy bőrüknek fényvédelemre van szüksége, de félnek attól, hogy a használt termék ragadós, zsíros és kellemetlen érzést hagy majd maga után, valamint eltömíti a pórusokat, és ezáltal még tovább rontja bőrük állapotát” – mondja Anette Bürger, az Eucerin® Kutatás-fejlesztési részlegének munkatársa.
Innováció az Eucerin®-től: „Úgy véljük, hogy a fényvédelmet könnyen alkalmazhatóvá, kellemessé és egyszerűvé kell tennünk” – mondja Anette Bürger, majd tovább magyaráz: „Még a legjobb UV védelem is csak akkor képes hatékonyan megelőzni a napfény által okozott bőrkárosodást, ha a fogyasztók szeretik használni a termékeket, és következésképpen rendszeresen alkalmazzák is azokat.”
 


Ez az oka annak, hogy az Eucerin®fényvédelemmel foglalkozó dermokozmetikai szakértői a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr egyedi szükségleteire összpontosítottak és kifejlesztették a megoldást: az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ termék megfelel az ilyen bőrtípus által támasztott igényeknek és a használók elvárásainak is. A megbízható UV-szűrőket, biológiai sejtvédelmet és faggyútermelődést szabályozó technológiát alkalmazó ultrakönnyű krém-gélt kifejezetten zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre fejlesztették ki. Az eredmény: a legmagasabb szintű dermokozmetikai fényvédelem, azonnali és hosszan tartó matt arcbőr – minden nap és mindenhol.
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :