TESZT - essence my skin színezett hidratáló

By | 8:14 8 comments
Sziasztok!

Az elôzô bejegyzésemben kaptam hideget-meleget, páran azt írtátok, hogy ennek így nincs értelme, mások kitartottak mellettem és bíztattak, hogy folytassam. Arra a döntésre jutottam, hogy folytatom, csak nagyobb erôbedobással, és megpróbálom egy kicsit színesebbé tenni a posztokat. Mi lenne ennél alkalmasabb a színezett hidratálónál? xD Szóval ma egy termékteszteléssel jövök. Szeretném elmondani, hogy ezt a saját pénzembôl vettem, és nem cégektôl kaptam, szóval nem "nyalok be senkinek" csak az ôszinte véleményemet írom le Nektek, hátha tudok segíteni a vásárlás elôtt.


A csomagolása egyszerû, de igényes. Egy papírdobozban volt ez a tubus, szóval dupla védelem. A kupak jól záródik. 


(forrás: krémmánia)

Az illata barackos, egy kicsit édeskés. Az elején kellemesnek tûnt, de a feléhez érve egyre kibírhatatlanabb a számomra. Kicsit émelyítô.



Az álaga viszonylag tömör ( a original nivea krémhez tudnám hasonlítani, de annál azért lágyabb...) egyáltalán nem folyós, szóval nem kell attól félni, ha kicsavarod a kupakot rádömlik a tartalma. A felvitelével van egy kis nehézség, mivel szerintem nem kenhetô tökéletesen és akár ecsettel, akár szivaccsal akár kézzel kenem nem tudom tökéletesen beledolgozni a bôrbe. Fényvédôt is tartalmaz ami nagyon jól jön nyárra. Nem tömíti el a pórusokat, de nem hidratál érzékelhetôen. Én a light árnyalatot vettem meg, de még így is sötét egy kicsit a bôrömhöz képest és sárgásabb is. Illeszkedik valamennyire és egységesíti azt.



A fedése alacsony, szinte semmilyen mértékû fedést nem biztosít, ikább egységesíti a bôrszínt. Mondjuk ez egy színezett hidratáló ezért nem lehet elvárni tôle sokat. Az elsô csík az eredeti, a második a lefedett. Nem tudja eltûntetni sem a pattanásokat sem a szeplôket. Viszonylag tartós, de ha közvetlenûl éri a nap akkor kifénylik a bôröm, szóval bár olajmentes, szükség lehet egy leheletnyi púderre.

Én akkor ajánlanám, ha csak egy kis egységre és egy minimális színre van szükségetek.

Pontozás : 10/6

Nem vagyok elájulva tôle, de elhasználom. Máskor kipróbálok egy másik fajtát.


Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

8 megjegyzés :

  1. Ugyanerről szeretnék majd hamarosan én is írni :) Szeretem használni, nekem eddig bejött :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd elolvasom:) mindenkinek más a bôre, nekem nem jött be annyira, de örülök, hogy Te elégedett vagy vele! :)

      Törlés
  2. Nagyon jó lett Nuckuruc!!:)) Ha gondolod nézz be hozzám is, jönnek az új postok... www.lilimakeupful.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. szia.csinálnál egy tavaszi sminkes videót?

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó volt ez a post.....
    mindig szoktam rajta olvasgatni és ha lenne kedved hozzá látogass meg köcci
    tweetymakeup.blogspot.com

    VálaszTörlés