Segítség - Milyen notebookot vegyek?

By | 3:05 28 comments
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem Hozzátok... Szeretnék szülinapomra egy új notebookot venni, csak az a bibi, hogy még nem tudom, hogy milyet.

Megadnék egy adatot amin belül keresgélek. 180 ezer forint a max. amit rá szeretnék költeni. Ha megtehetném mac-et választanék amilyenek a közös "családi gépek" is, de az nem férne bele a költségvetésbe. Szeretném ha lenne rajta Windows 7 -es operációs rendszer is a tanulmányaim miatt. Nem tudom, hogy tudtok- e valamilyen tuti tippet adni ami megkönnyítené a választásomat, de ha igen, azt nagyon megköszönném.

Már kinéztem egy Sony-t, Ô LENNE AZ! - nem tudom, hogy milyen véleménnyel vagytok róla vagy hasonló típusokról...

Bármilyen márkára nyitott vagyok, ha a teljesítménye jó, és a kereten belül marad!

Köszönöm elôre is a segítséget!
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

28 megjegyzés :

  1. Szia! A lenovo ( azt hiszem így kell írni ) nagyon jó kis notebook , az egyik ismerősömnek is van ilyenje sokszor használtam a gépét mert kellett és van rajta windows 7 operációs rendszer is! Amúgy milyen tanulmányt végzel hogy kell hozzá a gép? :)
    Itt egy link a lenovo-shop-ból:D
    http://www.lenovo-shop.hu/

    VálaszTörlés
  2. Nekem Asus laptopom van. 160 ezer ft volt. 3éve strapabíró IMÁDOM:)! alapból Windows 7van rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudod mondani, hogy pontosan milyen típus?

      Törlés
  3. nekem is Asus van pontosabban Asus-A54H szeretem, szerintem jó kis gép.

    VálaszTörlés
  4. Nekem MSI van, 4 éves és tökéletesen működik. 160.000 volt, most ennyi pénzért már kapsz újabbat. Öcsém informatikus, és neki is MSI van és ezt ajánlja mindenkinek! :)
    Ha gondolod keresd meg FB-on és írj neki üzit nyugodtan. (hivatkozz rám :D)
    Papp Dávid (Dunczy)
    Szívesen segít :)

    VálaszTörlés
  5. vegyél mac-et használtan lazán fogsz ennyiért

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, de használtan nem nagyon szeretnék, nem tudom, hogy miért O.o de azért köszi :)

      Törlés
  6. Szia! Én a HP ProBook 6560b notebookot ajánlom, erről írok :P és fantasztikus!! ^^ jó menürendszer és fanasztikus ár! :) az adaptere sok progit elbír úgyhogy csk ajánlani tudom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ééés windows 7 is van rajta, rááadásul igazi :)

      Törlés
    2. köszönöm, mindenképpen utánanézek :)

      Törlés
  7. Szia! Én egy oldalt ajánlanék neked ahol valamivel olcsóbban juthatsz hozzá 1 új laptophoz. http://www.usanotebook.hu/
    Használtan Macbookot nem kapsz még ennyiért, mivel alapból drágább árkategóriás gépek azok. Nekem is Macbook Pro-m van, előtte Acer volt, én az Acert tudnám ajánlani, mert 4évig az gép volt, és még mai napig működőképes :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nekem Acer Aspire 5315 gépem van már kb. 5. éves,de még mindig nagyon jól működik. Az aksija már nehezebben bírja, de ez érthető egy ilyen idős gépnél. Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  9. Szai! :)
    Az Acer gépeket én is csak ajánlani tudom, mert tényleg nagyon sokáig bírják! Nagybátyámnak 4 éve Acer laptopja van, és a munkája miatt minden nap minden percben használatba van véve :))
    Valamint a Toshiba laptopokról is jókat hallottam, de sajnos róla nem tudok többet mondani.

    VálaszTörlés
  10. szia. amit egy régebbi room tour vidiben lehetett látni apple gépedet nem adod el?

    VálaszTörlés
  11. szia. barátom informatikus,javasolja,hogy mindenképp asust,vagy acert vegyél,ha esetleg szeretnéd,megkérem nézzen neked körül memoria,stb téren. nekem is,és neki is asusunk van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon megköszönném ha körülnéznétek és esetleg pontos típust is tudnál írni :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  12. Szia!

    Párom szintén informatikus, kicsit utánajárt neked. Amit kiválasztottál jó laptop, de Sony tudásához képest drága és ebben a kategóriában nem túl jó minőségű. Az Acer-re rendszerint 1 év garancia van és stabilitási és összeszerelési (nem feltétlenül, de gyakran előfordul) problémái vannak. Mac-et használtan nem feltétlenül érdemes, mert bajod lesz a megszokott programjaiddal. A Lenovo új gépeivel szintén minőségbeli problémák vannak: designed in China... Asus végül is jó, de anyagminőségben nem az elsőosztályú, de 2 év garancia van rájuk alapból (érdemes utánanézni). HP-k nem rosszak, de abból csak a drágábbat érdemes megvenni (250k+). A Toshiba-t ajánljuk, 2 év garanciával, van amelyikre 3 is, ez már jelent valamit... Megbízható, jó anyagminőségű, elfogadható áron. Egy szóbajöhető: Toshiba Satellite l735-137 silver w7 6gB
    Ezen kívül még ott van valamelyik hasonló árú Asus, ha az jobban tetszene. Igazából bármelyikkel lehetsz peches, de nem egyforma valószínűséggel.
    Remélem, segítettünk! Jó válogatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!! Nagyon sokat segítettetek! Esetleg tudnátok mondani egy jó ASUS-t?

      Törlés
    2. Szia!

      A link, ahol az ASUS-t megnézheted:
      http://www.notebook.hu/asus-x53sd-sx211v.html
      Jelenleg leértékelt, ezért fér bele a megadott keretedbe. Minőségre valószínűleg nem annyira jó, mint egy Toshiba, de nagyon gyors és szintén 2 év garancia van rá + Windows 7 is. ASUS-nál sajna nem olyan nagy a választék.
      Szép estét!

      Törlés