Mit vegyél fel, ha fesztiválozni mész? + Fesztiválos haul

By | 11:31 4 comments
Sziasztok!

Ezt a mai posztot két részre osztom. Az egyik amelyben bemutatom, hogy én miket vásároltam egy fesztiválhoz és mit fogok felvenni, a másik, hogy tanácsokat adok, ha esetleg még nem tudtátok kiválasztani a megfelelô szettet. Az egészrôl VIDEÓ is készült, ha szívesebben néztek mint olvastok. :)


Itt volna, hogy mit fogok felvenni. A legutóbbi vásárlás alkalmával ezeket zsákmányoltam, és szerencsére elég jó, akciós áron tudtam beszerezni ôket.

A fülbevaló a SIX - bôl való. Ezt teljes áron vettem 1490 Ft -ért.  Mivel tollas, láncos, gyöngyös és elég bohókás, szerintem simán fel lehet venni fesztiválozni. A tollak egy kicsit a hippi korszakot idészik, mint általában az ilyen események hangulata.

A felsô gyûrû (rózsaszín köves) az I AM - bôl való. Ezt nem ehhez a szetthez fogom felvenni, de nagyon megtettszett és akciós is volt. Csak 800 Ft-ba került.

Az alsó narancssárgás- korallos gyûrû a New Yorkerbôl való. Csak 550 Ft- volt leakciózva. Nem is hittem a szememnek, hogy ilyen szép kiegészítôt ennyiért lehet kapni... Mint láthatjátok összhangban van a felsô színével, ezért illik a kombinációba.

A póló szintén a New Yorkerbôl való, ahol soha nem találok egy normális darabot, de most ezt jól kifogtam. Nagyon lezser, félvállasan hordható és a mintája is éppen a divatnak megfelelô. Szintén akciósan 1990 Ft- be került.

És végül a farmer short amelyet a bershkában vettem.  Nagyon kényelmes. Csak 3990 Ft volt.

Remélem adtam egy kis ízelítôt, hogy szerintem mi a megfelelô öltözet, de szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez az én ízlésemnek és elgondolásomnak megfelelô öltözet. Nem szeretnék senkire rákényszeríteni semmit a tanácsaimmal, mindenki úgy öltözzön, ahogy jól érzi magát.

Most írok pár tippet, hogy szerintem mivel lehettek trendik egy ilyen alkalommal.

1.
 Legyetek bohókásak. Vegyetek fel olyan ruhadarabokat amelyeket a való életben nem minden esetben hordanátok.

2.
A felsô kiválasztásánál figyeljetek arra, hogy ki kell bírnotok minimum egy egész napot benne melegben, vagy szélben, netalán esôben. Szerintem a lenge darabokhoz nyúljatok mert ilyenkor ez a legmegfelelôbb. Legyen mintás, feliratos vagy rojtos. Mindegy csak ne egyszínû legyen. A minták lehetnek akár képek vagy simán hasonlók amilyet én vettem.

3.
Alsónak én idôtôl függôen a shortot ajánlanám, nem kell farmer, akár vászonból is lehet. Ha mintás gatyát választasz akkor a póló legyen visszafogottabb.

4.
Mindenképpen válassz kiegészítôket. Ez lehet szalmakalap, kendô, karkötô nyaklánc fülbevaló vagy gyûrû is. Teljesen mindegy, de legyen rajtad valami + is.

5.
A táskát nem fotóztam le, de férjen bele pénztárca, személyi+ bérlet, egy palack víz, kézfertôtlenítô, fésû, pár sminkcucc, tükör, kulcsok, telefon... szóval viszonylag nagy táska kell. ( Ha ott is alszol az más tészta...)

Remélem tudtam egy kicsit segíteni és tetszett a poszt!


Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

4 megjegyzés :