Schwarzkopf Professional Bonacure Sajtótájékoztató

By | 7:57 Leave a Comment
Sziasztok!


Ma a Schwarzkopf sajtótájékoztatójáról írok Nektek!


A megújult Bonacure termékcsaládot mutatták be nekünk. Az újítás által a termékek más csomagolást kaptak, és megújult, még jobb formulákkal látták el őket.


Displaying 2014-05-15 18.39.06.jpg


,,A Schwarzkopf professzionális hajápolás most még közelebb hozza a haj természetes szépségét: a megújult BC HAIRTHERAPY a „Cell Perfector”-technológiának köszönhetően áttörést jelent a hajápolási termékek körében. A termékcsalád hat innovatív alsorozata a gyakori hajtípusokra nyújt ápoló megoldást, hogy a haj egészséges, természetes szépségű legyen. A természetes hajminőséghez vezető út, az új hajápolási technológia, ami segít helyreállítani a hajszerkezetet a haj-azonos aminosav láncoknak köszönhetően. A technológia titka a magas koncentrációjú proteolipidek kombinációja, amely segít visszaállítani a haj természetes tulajdonságait, és mélyen táplálja, feltölti a hajszerkezetet. Az eredmény: kevesebb töredezett hajvég, telt, rugalmas és fényes haj."


A Cell Perfector segítségével egy hosszútávú ápoltságot kaphatunk, ami nem felszínes, hanem a hajszálak struktúráját építi vissza olyan szintre, mintha semmilyen káros hatás nem érte volna az idők során.



6 fajtája van, így mindenkinek a hajához mérten, személyre szabottan tud ápolást biztosítani.
  • Repair Rescue
  • Color Freeze
  • Moisture Kick
  • Time Restore
  • Volume Boost
  • Hair Activator


Displaying 2014-05-15 18.03.15.jpg

Rengeteg fajta/féle termék tartozik ide, mint például ez a BB krém hajra. Mindenki megtalálhatja a saját hajához szükséges termékeket.


Displaying 2014-05-28 16.06.29.jpg

Tesztelni fogom ezt a fényvédő termékcsaládot, és hamarosan jövök a részletes beszámolóval!

Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :