Pályázat!

By | 2:46 4 comments
Sziasztok!

Nagyon örülök mivel a tegnapi segítségkérésemre sokan reagáltatok. Ôszintén szólva azt hittem, hogy max. 1 ember fogja elkészíteni, de tegnap este már négy beadott mûvet számoltam, és már többen is érdeklôdtek, hogy lehet-e ezt-azt hozzátenni stb.  Arra gondoltam, hogy ezen a héten még küldhettek fejléceket az email címemre, és utána felteszem az összeset a blogra, hogy az olvasók döntsenek, hogy melyiket szeretnék látni a blogon. Annyi remekmû készült eddig is, hogy nem tudok dönteni... Aki a legtöbb szavazatot kapja, annak a fejléce lesz fennt elôször a blogon 1 hónapig. A második az 1 hónap letelte után lesz 1 hónapoig stb... Szóval mindenkié felkerül egyszer.

Itt van, hogy mit kell csinálnotok...


PÁLYÁZAT

Pár hozzáértô segítségére lenne szükségem... Mint tudjátok megváltozott a blog ruhája és így a fejlécet is szeretném hozzáigazítani. De mielôtt bárki is elkezdené, szeretnék egy kis inspirációt nyújtani... Azt kéne ráírni, hogy : Nuckuruc make up and fashion alá: divat, smink, beauty, lélek és ezt a képet kéne megjeleníteni rajta:


Tumblr_m398f5vind1rs1kxwo1_500_large

(természetesen lekicsinyítve és úgy gondoltam, hogy az egész egy fehét hátteret kapjon...)"A kevesebb néha több" elvet kövessétek! Ha úgy gondolod, hogy tudsz jobb képet ami a blogolással kapcsolatos vagy más szöveget/képet/ színt akarsz használni, megteheted, én csak inspirációt szerettem volna adni ezzel... Az elkészült mûveket az email címemre küldjétek!

Köszönöm elôre is!

Mindenkinek sok sikert kívánok!
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

4 megjegyzés :

  1. sziaa:) csak lenne egy tanácsom. mi lenne ha teis úgy csinálnád hogy rálehessen kattintani hogy tovább.. na remélem érted, sokkal áttekinthetőbb lenne úgy
    Amikor írod a bejegyzést ott felül vannak ilyen kis ikonok rákkanttintasz arra ahol egy papír van vízszintesen félbetéve és beis rak oda egy jelző vonalat:)
    amúgy imádom a blogod:)

    VálaszTörlés
  2. You have a beautiful blog with so many inspiring posts! Congrats on your work!
    Would you like to keep in touch following each other?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi! Thx for your comment. Of course I would like...:) my email adress is in CONTACT ME "box". Have a nice day :)

      Törlés
    2. Hi! Thx for your comment. Of course I would like...:) my email adress is in CONTACT ME "box". Have a nice day :)

      Törlés