Makeup hunting - Part 1

By | 9:46 7 comments
Sziasztok!

Egy új sorozatba kezdek bele. Makeup hunting azaz sminkvadászat. Ha újságban, blogon, honlapon, filmben vagy akár az utcán találok olyan sminket amit mindenképpen el szeretnék készíteni, megcsinálom és felteszem a blogra. Minimum heti rendszerességgel jelennek meg ezek a postok, de szerintem lesz olyan is amikor többször. Ez attól függ, hogy találtam -e aktuális inspirációt. Remélem tetszik Nektek ez az ötlet és nyomonkövetitek az eseményeket ezzel kapcsolatban. Ha találtok olyan képeket vagy filmet konkrétan BÁRMILYEN dolgot ami inspirálhat egy ilyen posthoz, nyugodtan írjátok le és a következô alkalommal megpróbálom elkészíteni.

A mai alkalommal egy Maxfactor hírdetésen lévô lány sminke inspirált.


Ez lenne az eredeti kép, szerintem nagyon szép, habár kicsit füstösebb mint egy munkábajárós "day look" szerintem a hétköznapokban is hordható smink.



A képen lévô lánynak más a szemhéja, az enyém kicsit fedettebb ezért nem látszik annyira a világosabb beige szín, de élôben nagyon hasonlít az eredetire.


A szemet úgy készítettem el, hogy egy világos beige színt vittem fel a szemhéjra majd egy sötétbarnát (a képen nem látszik, de élôben sokkal sötétebb) a külsô "V"-be majd befele satíroztam. Az alsô szempillasort is kihúztam a sötétbarna színnel. A belsô szemzugba egy csillámló ezüstös szín került. Végül egy vékony tusvonal és szempillaspirál.


Remélem tetszett és adtok ötleteket a következô részhez! Véleményeket kérek... 
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

7 megjegyzés :

  1. szia niki!én csak azt szeretném megkérdezni hogy már a youtube fiókodat nem is fogod használni?és ha nem akkpr az is jó megoldás lenne hogyha a blododra raknád fel ezeknek a sminkeknek a videóját amúgy nagyon szépen megcsiáltad ezt a sminket :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, valószínüleg elkészítem videóban is ha tetszik Nektek!

      Törlés
  2. Szép lett, ügyes vagy. :DD Légyszi csinálj újra videókat!! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát nem akarlak elszomorítani,de szerintem máskor kicsit többet kenjél rá.Így nem látszik eléggé:) Látod a modellen is vastagabban van festve.De egyébként jó lett :D

    VálaszTörlés