Ékszertartók - madewithlove.hu

By | 10:23 3 comments
Sziasztok!

Ma egy nagy csomag várt itthon. http://www.madewithlove.hu/ -ról érkeztek ékszertartók és egy ékszertisztító kendô. Nagyon örültem neki és rögtön telepakoltam ôket. Egyszerûen olyan gyönyörûek és prakrikusak. Mivel soha nem tudtam normálisan tárolni az ékszereimet ezért pont jól jöttek. A webshopból rengeteg különbözô állvány, doboz, és ékszer közül tudtok válogatni.


 Ez egy 3 részes karkötô- és óraállvány. Fekete bársony. Nagyon sok "csecsebecsét" tudunk elhelyezni rajta. Már most imádom. Mint már a fentiekben leírtam, nem tudtam eddig elhelyezni az ékszereimet, de ezzel megoldódott mert nagyon praktikus tárolóként szolgál az óráknak és karkötôknek. A hengeres kialakításnak köszönhetôen megtartja a rajta tartott ékszerek formáját.


Olyan tökéletes :)


Ez az az ékszerállvány amely a legjobban elnyerte a tetszésemet. Amint kiemeltem a dobozból beleszerettem. Rengeteg fülbevalót lehet rajta tárolni, szóval még a hatalmas gyûjteménnyel rendelkezôknek is megfelelô megoldás lehet. Mint a képen látszik nekem nincs sok fülbevalóm, de még gyûjtök, biztos fogok helyet találni az új szerzeményeknek. Szerintem nagyon praktikus és így tuti nem fog elveszni egy fél pár vagy összekeveredni. Mivel rengeteg kampó található rajta, akár nyakláncokat, karkötôket is fel lehet rá akasztani.


Rengeteg hely található rajta.


És íme egy ékszertisztító kendô amit még nem próbáltam , de amint megteszem, elmondom Nektek a véleményemet róla.

A napokban videót is fogok róluk készíteni és ott bôvebben elmondok mindent. Ha tetszettek a termékek és kedvet kaptatok hozzájuk nézzetek be a honlapra. Rengeteg féle-fajta-méretû tárolót, dobozt, állványt és ékszert találtok ott. Szerintem érdemes beruházni egy-egy ilyen darabra hiszen egy életre szólnak.

http://www.madewithlove.hu/

Remélem tetszett a post, kérlek írjátok le a véleményeteket!
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

3 megjegyzés :

  1. Naaaaaaaaaaaaagyooooooon tetszíííííík!!! :))Régota keresek ekszer tartot!De most talaltam! Bocs de telorol irok! :)))

    VálaszTörlés
  2. A második tényleg nagyon jó!!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! most találtam rá a blogodra, és nagyon-nagyon tetszik. Ezek az ékszertartók tényleg praktikusak, és jól is mutatnak! gratulálok hozzá. :)

    VálaszTörlés