Napi smink

By | 8:10 4 comments
Sziasztok!

Sokan kértétek, hogy több "Napi sminkes" bejegyzést írjak, szóval akkor íme...:)


Eléggé hasonlít az elôzôre, de itt barnás színeket használtam. Én kb. minden nap így sminkelem ki magamat. Néha más színekkel csinálom, párszor tusvonalat is húzok, ha úgy tartja kedvem akkor visszafogottabbra készítem néha pedig nagyon dúrvára. Szerintem ez hangulatfüggô. Ránk (szerencsére) nem szólnak a tanárok e miatt .

A sleek storm palettámat használtam az elkészítéséhez és a maybelline the falsies szempillaspirálomat ami sajnos a képen nem nagyon látszik.

Remélem tetszik!
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

4 megjegyzés :

  1. Én is kb mindennap barnás sminket készítek.:) Ha elfogadsz egy tanácsot egy picit jobban elsatírozhatnád a szemhéjpúdert,de egyébként jó lett.:)
    Üdv.aloebeautyblog.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tanácsot! Általában el szoktam satírozni, de ma pont így fotóztam le...:) Nagyon szeretem a natúr, barnás sminkeket, ez csak az egyik variáció a sok közül amelyet el szoktam készíteni:)

      Törlés
    2. Köszönöm a tanácsot! Általában el szoktam satírozni, de ma pont így fotóztam le...:) Nagyon szeretem a natúr, barnás sminkeket, ez csak az egyik variáció a sok közül amelyet el szoktam készíteni:)

      Törlés
  2. Nekem ez is tetszik (: Ha sminkelek iskolába, általában én is a barna szemhéjpúderekhez nyúlok.

    VálaszTörlés