Kecsketejes termékeim bemutatása / tesztelése

By | 8:45 2 comments
Sziasztok!

Ebben a postban a kecsketejes kozmetikumaimat szeretném bemutatni. A termékeket Esztertôl kaptam tesztelésre.

Nagyon gyorsan megérkeztek (1 munkanap alatt!). Már alig vártam, hogy feltépjem a borítékot és nagyon meglepôdtem, mivel nem csak a megbeszélt szappan volt benne, hanem két arcpakolás minta is.


Ôket kaptam :) Levendulás- mentás kecsketejszappan, rózsás arcpakolás alap, spirulinás arcpakolás alap. A kecsketejszappan szépen be volt csomagolva, de mivel a kép készülte elôtt már használtam ezért ezt sajnos nem tudom megmutatni. Amint a borítékot kinyitottam isteni illat csapta meg az orromat. Mindegyik termékben megtalálható a kecsketej mint összetevô. A kecsketej rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Megtalálható benne a Q10 koenzim, és több mint 70 telítetlen zsírsav. Elektrolit tartalma gyulladáscsökkentô, ezért külsôleg használva alkalmas a bôrallergia, ekcéma és kiütések enyhítésére. Nemcsak  magas az ásványi anyag tartalma, de megegyezik a bôr védôrétegében találhatókkal, így a belôle készült termékek a mindennapi használat alatt sem szárítják a bôrt. Lúgos kémhatású, így visszaállítja  a bôr normál PH-értékét. Alacsony olvadáspontja miatt 37 Celsius fokon képes behatolni a bôr mélyebbrétegeibe és könnyen felszívódik. A kecsketej hámlasztja a bôr fáradt felsô rétegét és segíti a friss bôr képzését. Elsôre nem rossz mi? :)



Én a mentás- levendulás mellett döntöttem mert Eszter ezt ajánlotta ( a bôrtípusomhoz igazítva). Nem bántam meg hiszen isteni illattal rendelkezik és csodát mûvelt a bôrömmel. Én minden este arctisztításhoz használom, mivel a még érzékeny arcbôrömet sem szárítja. A szappannal való arctisztítástól régebben tartottam, de mióta ezt a terméket a magaménak tudhatom csak ezt használom a tiszta arc érdekében. Nem habzik annyira, de szerintem nem az a lényeg, hogy habos legyen az arcunk/testünk tisztítás közben, hanem az, hogy kíméletes legyen a bôrhöz, de mégis hatékonyan megtisztítsa azt a szennyezôdésektôl. Én ebben a szappanban megtaláltam a tökéletes arctisztítót. Csak természetes anyagokat tartalmaz: kecsketej (30%) ,olívaolaj, mogyoróolaj, lenmagolaj, szôlômagolaj, napraforgóolaj, mentalevél, levendulavirág, levendulaolaj, fodormenta illóolaj NaOH. A minôségét 7 hónapig ôrzi meg ami nagyon sok.


A két arcpakolás alapnak nagyon megörültem mivel meglepetésként ért az érkezésük és amúgy is ki akartam próbálni. Úgy mûködnek, hogy 2-3 naponta két kiskanál arcpakolás alapot vízzel, teával, mézzel, joghurttal vagy bármivel amivel csak szeretnéd péppé kevered, rákened az arcodra és rajtahagyod amíg megszárad, utána bô vízzel lemosod. Mindkettônek isteni illata van. Már mindkettôt kipróbáltam és azt kell, hogy mondjam, hogy csodát tettek a bôrömmel. Miután lemostam ôket a bôröm olyan puhává vált, hogy legszívesebben egész nap simogattam volna :) Mielôtt egy egész havi adagot megvennél, ki is tudod ôket próbálni (mondjuk, hogy megtaláld a bôrtípusodnak megfelelôt), adagonként is lehet venni ami 300 Ft. Én joghurttal próbáltam (aki még nem látta, nézze meg a videót a YouTube-on). Bár még nem sokat használtam, el tudom mondani róla, hogy az összes eddigi drogériás arcpakolásomnál jobb.


Rózsás arcpakolás :)

Ha kecsketejes termékeket szeretnétek vásárolni , Eszter webshop-ját csak ajánlani tudom: http://kecsketejszappan.viltor.hu

Remélem hasznos volt ez a bemutató és Ti is kipróbáljátok ezeket a csoda termékeket! Ha valaki már próbálta, nyugodtan írja le a post alá commentben. 
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

2 megjegyzés :

  1. Ééénis próbáltam már őket! Imádom az édes dolgokat, úgyhogy az első választásom egy csokis és egy kókuszos szappan volt, hát mit ne mondjak, mennyeiek! Sajnos a csokis már kezd elfogyni.:(
    Eszternek és a Holt-tengeri iszapos szappanjának hála, megszabadultam az ekcémámtól is :)
    Arcpakolások közül pedig a csokisat próbáltam ki, kétszer is, bárhogy próbáltam rávenni magam, hogy másfélét rendeljek, mindig annál kötöttem ki :)
    Illetve egyszer kaptam egy csipkebogyós mintát is a szappanokhoz!
    De nagy-nagy vágyam az epres és barackos szappanok és arcpakolások, valamint a citromos szappan kipróbálására! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bejött :) ha elfogy az enyém, én is csokisat rendelek majd :)

      Törlés