Változások a blogon!

By | 10:55 30 comments
Sziasztok!

Már rég írtam, de most egy újabb örömhírt szeretnék veletek közölni. Egy kedves barátnőmmel összefogva fogjuk újraindítani a blogot. Hihetetlen jó képeket készít és segíteni fog (egyenlőre az outfit) képeket elkészíteni. Már az első adag fotót el is készítettük, hamarosan felkerül az oldalra. Szerintem nagyon jól sikerültek. Ilyen minőségi képekkel a blog színvonala is remélem meg fog emelkedni. Mint láthatjátok új fejléc is készült, szintén Bori jóvoltából. Remélem tetszik Nektek! Jah és van még valami... Nem csak képeket, de posztokat is fog írni amely egy kis változatosságot hoz a blog életébe.


Az első üzenet Hozzátok a következő:

Sziasztok! Bori vagyok, 16 éves. Nikivel együtt jártunk általánosba, és a blogolás kezdete óta mesél erről a blogjáról. Most nemrég találkozunk újra és panaszkodott, hogy kezd kifogyni az ötletekből, és mostanában már alig ír bejegyzéseket. Én nemrég kezdtem el fotózni, és arra gondoltunk, hogy megpróbáljuk kicsit új stílusban fellendíteni újra a blogot. Az első "photoshoot" már meg is történt a hétvégén, a képeket majd a jövő hét folyamán publikáljuk. Remélem mindenkinek tetszeni fog az oldal picit megújult változata is!

A következő változás amit a fejlécből is láthattok, hogy "ombre" hajam lett. Nekem nagyon bejön, remélem a Ti tetszéseteket is elnyeri!



Ez lenne a mai rövid újrakezdő / bemutatkozó poszt, remélem tetszett! Bori, üdv a csapatban! :)
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

30 megjegyzés :

  1. szerintem nem lett szép az ombre hajad, nem is átmenetes, csak egy csíktól szőke :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod sokféle ombre létezik, nem mindegyik átmenetes. Sajnálom, hogy nem tetszik, még szerencse, hogy nem rajtad van! :)

      Törlés
    2. Igen tudom, jóval idősebb vagyok nálad több stílusérzékkel egyaránt, ne próbálj kioktatni :) Soha nem festetném be a hajam, mert úgy jó, ahogy van. Én csak mondtam h ez nem igazán ombre, de biztos h lehet majd még rajta finomítani

      Törlés
    3. ok-ok le ne harapd a fejem... nem akartalak kioktatni o.O ha ez így jött le neked akkor sajnálom...

      Törlés
  2. én egy kicsit sötétebb szőkét vagy világos barnát választottam volna az ombre hajadhoz, ez nem annyira szép bocsi, mivel egy csíkból rögtön szőke ami nem átmenetes :S de örülök hogy fellendült a blog, remélem nem csak lángolás lesz hanem végre belevágsz rendesen!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy sokáig ki fog tartani! :)

      Törlés
  3. Szia.:) Hogy-hogy befestetetted a hajad? Már neharagudj (semmi közöm hozzá) szerintem az előző hajad szebb volt:|

    VálaszTörlés
  4. Nemtudom Niki, nekem nagyontetszik, nagyon jól áll az arcodhoz!:DD Nagyonsokmindenkin nemtetszik, de ez valamiért nagyon :DD

    VálaszTörlés
  5. Nekem sem tetszik ne haragudj, de olyan, mintha minimum fél éves lenövésed lenne.

    VálaszTörlés
  6. Szia :) régóta olvaslak csak nemrég óta van blogom amivel nyilvánosan is követni tudlak..
    én is gondolkozom ezen az ombre dolgon,csak nem tartós hajfestékkel hanem színezővel szeretném.Tudsz ajánlani valami jó színezőt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem vagyok képben színezők terén...bocsi

      Törlés
  7. Ne haragudj de szerintem sem lett szép az ombre, mert ennek tényleg a színÁTMENET lenne a lényege :/ a bloggal kapcsolatban pedig sikereket kívánok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! most vettem fel a fodrászattal a kapcsolatot, hogy javítsák ki, remélem sikerem lesz!

      Törlés
  8. na végre egy olyan ötlet tőled ami láss csodát : TETSZIK!
    ha a termék és sminkfotózásba is beszáll+még megdizájnoljátok a blogot, komolyan mondom akkor szeretni fogom :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! Még sosem szóltam hozzá semelyik bejegyzésedhez szerintem, de Youtube-on követtelek régebben, kár hogy mostanában onnan eltűntél. A hajad Nekem sem a szívem csücske, szerintem Neked a természetesebb dolgok jobban állnak, olyan helyes voltál úgy, olyan kis törékeny cukiság. ;) Nem akarok észt osztani, félre ne érts, de szerintem még fiatal vagy az ilyen "trendi" frizurához, nem való Neked. Csodálom, hogy a suliban még nem szóltak érte. Viszont szuper, hogy frissül a blogod, sok sikert kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma megyek vissza, hogy javítsanak rajta. :) köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  10. Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz újult erővel a blog, örülök neki/nektek :)
    Maga a kép viszont szerintem baromi jó lett, már várom a hétvégi képeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, igen Bori iszonyat jó képeket készít! :)

      Törlés
  11. Eddig még nem nagyon írtam ,pedig olvaslak egy ideje. Nagyon jó ötlet ez az újítás, és tényleg hangulatosabb ,minőségibb lesz az oldalad. Ami a hajat illeti ,nekem tetszik, lehet ,hogy szokatlan, de szerintem ettől lesz mindenkinek egyéni. Szerintem az ilyen hajakban ez a legjobb ,hogy kevés az egyforma. :D

    Üdv: Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi :) egebkent ma voltam ujra fodrasznal es atmenetesebbre csinalta :)

      Törlés
  12. Én még csak nemrég óta kezdtelek el olvasni, de nagyon várom az újításokat! :) Sok sikert kívánok nektek és még több olvasót! Ha gondolod kukkants be hozzám is! :)

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, jó ötlet ez a kis változás :) Amúgy nekem tetszik a hajad, a 2. fodrászat előtt is.:) Hajrá!!

    VálaszTörlés
  14. milyen fényképezőgépet használ a barátnőd?:)

    VálaszTörlés