Sweater Weather

By | 7:24 5 comments
Sziasztok!
Aki gyakran jár olyan oldalakon, mint a www.tumblr.com vagy a www.pinterest.com , azoknak biztos nem ismeretlen a sweater weather kifejezés. Hogy mit is takar pontosan?

A sweater weather jelentése nyers fordításban pulcsi időjárás, ami közel is áll magához a "trendhez". A dolog  pont ideális, hiszen most jött el az az időjárás, amikor az ember egy kabát+pulcsi összeállításban nem fázik, és ilyenkor ősszel egy ilyesmi pulcsi hihetetlen jól tud kinézni. A stílus lényege természetesen a pulcsi. Lehet több fél: sportos, kötött, vagy akár picit elegánsabb, csillogó, a hangsúly a pulóveren legyen! Szeretnék megmutatni néhányat a saját ruhatáramból, mert személy szerint én teljesen odavagyok értük.

Hi everyone!
Now it's colder, than it was in the last months, so I've decided to write a post about this autumn's favourite; the sweater. Here in Hungary, the weather is just perfect for this fashion trend, and I can recommend this for everyone. I've chosen a several kind of sweaters, each of them is a little bit different. I would like to introduce them to you:


A laza sportos/The sporty one:




A feliratos pulcsik nagyon divatosnak számítanak idén. A szín teljesen mindegy, inkább a nagybetűs feliraton van a hangsúly. Ehhez a stílushoz legjobban a farmernadrág illik, tornacipővel vagy bakanccsal. A kiegészítőkkel óvatosan, egy gyűrűnél vagy egy karkötőnél többet én nem ajánlok, mert elvonja a figyelmet a pulcsiról, és a kulcsszó amúgy is a lazaság!;)

The printed sweaters are really cool in this year. You can wear them with jeans, ar with a sporty skirt. They looking great with booties or with sneakers. With the accesorries, please be careful, because the pullover is more important. But the most important is originality!
Első pulcsi/The first one: Alcott
Második pulcsi/The second one: Aeropostdale


Az egyszerű (de nagyszerű) egyszínű/The simple one:


Ez a stílusú igazából a legjobban kombinálható. Fel lehet venni farmerrel, szoknyával, vagy a hosszabbakat akár még egy printed leggings-el is. A kiegészítőket bátran kombináljátok, én főleg a nagy nyakláncokat szeretem az ilyenekkel hordani!
This can be worn with almost everything. A printed leggings, a jeans or a simple leggings fits this kind of sweater amazingly. You can go wild and wear special accesorries, I prefer big necklaces!
Első pulcsi/The first one: sajnos fogalmam sincs, nem találtam benne a címkét, már korábban kivágtam. I don1t really know it, sorry, I've already cut the label out.
Második pulcsi/The second one: H&M

A cuki kötött/The cute one:


Be kell valljam, hogy nekem ez a kedvencem. Ezt a pulcsit most hétvégén vettem a H&M-ben, és teljesen szerelmes vagyok belé. A kötött pulcsikat is farmerral vagy leggingsel ajánlom, a kiegészítők szintén jöhetnek, de az ilyen norvég mintás pulcsik esetében óvatosan. Személyes kedvencem egyébként ez a darab egy bordó, farmerszerű leggingsel.
I have to say that this one is my cup of tea. I bougth this sweater this weekend, and I'm already in love with it! I recommend them with leggings or jeans, my personal favourite is my bourdon leggings with this.You can combine this with accesorries, but be careful! For example, this sweater looks terrible with a necklace.
Pulcsi/Sweater: H&M


Ezzel szerettem volna kedvet csinálni mindenkinek ehhez a borongós, őszi időjáráshoz! További szép szünetet mindenkinek, vigyázzatok magatokra mert ilyenkor könnyen meg lehet fázni!!:)

(igen, ha van időnk, mostantól megpróbáljuk két nyelven írni a posztokat, remélem, nem bánjátok!:) )

That's all I wanted to say in this topic. I hope all of you love autumn as much as I do, and please, be careful, in this weather it's easy to get cold! Have a nice day!:)

Bori
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

5 megjegyzés :

  1. Jó bejegyzés, ügyes vagy!:) És cukik a pulcsik. Nekem is van nagyon sok ezekhez hasonló pulcsim, és nagyon imádom őket!:)

    VálaszTörlés
  2. fiúnak melyiket ajánlod?:3
    van egy cipzáros kapucnis nagy betûkkel meg minden, fekete az alap és nagyon szeretem mert laza meg minden szerinted jó?:D fura hogy ide irogatok de tök jó a blogod, tanácsokat adsz meg minden:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!:) igazából szerintem mindkettő jó!! a cipzáros sportosabb, farmerral nagyon jó, a feketét meg akár ilyen barna/drapp nadrághoz is fel lehet venni. szóval ezeket szerintem bátran hordhatod;) és nagyon örülünk, hogy olvasod a blogot! már egy ideje gondolkozok egy fiúknak szóló cikken, ezért örülök hogy van olyan fiú is aki az olavsóink közé tartozik. további szép szünetet neked!:) Bori

      Törlés
  3. ohh:3 de tényleg nagyon jó az egész:P

    VálaszTörlés