Rossmann szerzemények

By | 10:02 7 comments
Sziasztok!

Megint vásárolni voltam, mivel csak most jutottam el az essence és catrice akciókig. Mivel a nyaralás miatt kicsit elkéstem, csak kifosztott polcok fogadtak. Összesen négy terméket vásároltam amiből egy nem is volt leakciózva, de a bolt így írta ki és csak otthon fedeztem fel a hibát.

 
 
A baki a catrice zselés tussal volt, mivel a bolt egy zöld kis címkén 600 Ft nek tűntette fel akciósan és itthon vettem észre, hogy 1149 Ft ot fizettem érte -.-. Mivel nagyon kellett sietni, nem is gondoltam, hogy utánanézek, ezért megszívtam...
 
 
Az eladó hölgy rámsózott kemény 100 Ft-ért egy ISANA soft szappant is.



Szóval az akció keretein belűl, csak két szemhéjpúderre tudtam lecsapni darabja 300 Ft volt. Mindkettő az essence colour and shine kollekciójából. A képen bal oldalt a 01 fabolous és a jobbon a 13 jugle fever-t. Sajnos nem voltak kitéve teszterek, ezért nagyon hasónló árnyalatokat tudtam beszerezni ami nem volt célom.




Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

7 megjegyzés :

  1. szappant én is majdnem kaptam :D

    VálaszTörlés
  2. már elkezdődött az essence akció vagy csak most fog lenni szeptember 1.-jétől ahogy kijön az új kollekció???:///

    VálaszTörlés
  3. szia. a videoiddal már megint mi lett?:O

    VálaszTörlés
  4. Nekem is sikerült beszereznem pár dolgot az essence kiárusítások során, ha gondolod kukkants be hozzám! Én most akadtam a blogodra, fel is iratkozom! :)

    VálaszTörlés
  5. úh én vettem 7 essence lakkot 100ft/db, kettő szájfényt 150ft/db egy NYC lakkot 150Ft-ért, 2 matricát 100Ft-ért, a 3 "funkciós" essence reszelőt 300Ft-ért, iszonyú büszkén jöttem ki a rossmanból! :DD és sajnálom,hogy így átvertek:/

    VálaszTörlés