TESZT - Catrice korrektor paletta

By | 11:32 2 comments
Sziasztok!

Már 3-4 hete minden nap használom ezt a korrektorpalettát mivel mint már korábbi bejegyzésekbôl tudhatjátok elfogyott az essence stay all day long lasting folyékony korrektorom amit nagyon szerettem és bár tökéletesnek találtam, úgy gondoltam , hogy kipróbálok egy új terméket, hátha többet tud adni. Én a szem alatti karikáimra, pattanások, pirosság és egyéb bôrhibák eltûntetésére szoktam használni és ezért megörültem, hogy a paletta öt különbözô színt tartalmaz. A zöld a pattanásokra vagy pirosság eltûntetésére, a rózsaszín a sötét karikákra és a bôrszínek az egyéb bôrhibák elfedésére való.






Sajnálattal vettem észre, hogy a legvilágosabb és a legsötétebb szín számomra nem hasznosítható mert a külsô extra világos beige szinte fehér. A sötétebb meg nagyon sötét a számomra és azt sem tudom kellôképpen használni. Arra gondoltam, hogy ha elfogy a használhaó árnyalatú beige akkor összekeverem a kettôt. Eddig is próbálkoztam vele, de nem tudtam a megfelelô tónust kihozni belôle szóval csak vészhelyzet esetére fogom alkalmazni a keveréses módszert.



Ôszintén szólva nem fed olyan jól mint az essence, és pl. ha az orrom szélére (tudjátok ahol sötétebb, árnyékoltabb) kenem ki is szárítja a bôrt és hámlik egy kicsit, de ezt csak a beige szín használatakor vettem észre. Elég krémes, de az essence korrektorommal könnyebben lehetett dolgozni.


A zöld szín nem fedi el a pattanásokat, sôt a pirosságot sem tûnteti el szóval konkrétan használhatatlan.
A rózsszín közepesen fedi el a sötét karikákat, de az öt szín közül még ez a legjobb.
A beige színek közül kettôt nem tudok megfelelôen használni és amelyik árnyalat passzol az szárít.


A csomagolása igényes, de szerintem jobban jártok egy multifunkciós korrektorral ami mindenre jó szóval 3 in 1.  Igazából bár soknak tûnik szerintem elég hamar elfogy mivel a 3-4 hét alatt a használt színek negyede elfogyott (mondjuk szinte minden nap volt használva).


Az ára 1050Ft ami nem egy egetverô összeg.









Itt a személyes kedvencem, róla is írok majd egy tesztet és összevethetitek a kettôt, de én mint mondtam az essene pártján állok korrektor ügyben. Majd egy késôbbi post során olvashattok róla.


10/5 pont - nem rossz, de nem is kedvenc. Én egy közepes kategóriába sorolnám.


Ez az én személyes véleményem, attól, hogy én ilyennek látom a terméket, Nektek még beválhat mert mindenki más. Remélem nem vettem el a kedveteket tôle, de az ôszinte véleményem alapján így tudtok mérlegelni.
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

2 megjegyzés :

  1. Szia! Az essence stay all day long lasting- ot hol lehet kapni és mennyiért?? :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is a fedettséggel van bajom, egyszerűen nem tudom használni a zöld színt, pedig azt kellene a legtöbbet, de egyszerűen ha keveset viszek fel akkor semmit nem segít, ha többet akkor meg úgy nézek ki mint egy UFO, szóval inkább a barnát használom. én is írtam egy hasonló postot, ha gondolod nézd meg :) http://muccuus.blogspot.com/2012/05/catrice-korrektor-paletta.html

    VálaszTörlés