RELAX SPA életmód és fogyasztóközpont - élménybeszámoló

By | 8:27 3 comments
Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán egy masszázson vettem részt a RELAX SPA életmód és fogyasztóközpontban. Nagyon sok élménnyel tértem haza,  de még mielôtt belevágnék pár szóval jellemezném a szalont.


Nagyon könnyen megközelíthetô a központ, akár busszal, akár villamossal, de a metrómegálló is csak percekre helyezkedik el tôle. Nem lehet "eltévedni", nagyon könnyen megtalálható. Maga a szalon barátságos, melegséget sugároz és mindenki nagyon kedves. Tényleg igényes, szép üzlethelység. Amint betértem (ez minden vendéggel így történik) teával / vízzel kínáltak, ez nagyon kedves és figyelmes dolog. Nekem az elsô benyomás nagyon pozitív volt.

A központban rengeteg szolgáltatás közül lehet választani. Csak, hogy párat soroljak fogyasztóprogram, kozmetika, masszázsok- ezen vettem részt, dohányzásról leszoktatás, táplálkozási tanácsadás stb. várja az idelátogatókat.

Én a Lomi Lomi Nui masszázson vettem részt amely egy hawai masszázs. A Lomi Lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különbözô fizikai és pszichés blokkokat. Lomi Lomi lefordítva annyit jelent, hogy masszírozni, gyúrni, nyomni, dörzsölni, puhítani. A masszôr masszázs közben a hawaii tradícióknak megfelelô életerôt és szeretetet adja át a vendégnek. Kata a masszôröm beolajozott finom hawaii olajjal, isteni illata volt és nagyon kellemes, meleg hatást keltett. A masszázs során nem csak a feszült izmok és ízületek oldódnak hanem a belsô blokkok is, így a lélekre is gyógyítólag hat.

A masszázs közben zene szól, ami bennem a tengert és hawaii-t idézte fel. Az egész masszázs során próbáltam a zenére összpontosítani és észrevettem, hogy összhangban vannak a masszôr mozdulatai a zenével. Neha úgymond "berezgetett" Kata, ami a tengert próbálta imitálni. Mindig visszatérô nagy testfelületeket átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a masszôr. 60 perces volt a kezelés. Utána még egy kicsit fekve maradtam, hogy kipihenjem magam- ez mindenkinél így van.

Én a végére szinte teljesen kitisztult aggyal távoztam. Engem teljes mértékben kikapcsolt a szertartás. Nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek tudom ajánlani, aki esetleg egy kis kikapcsolódásra vágyik, vagy éppen egy stresszes idôszakon van túl, vagy még benne. Itt tényleg kitisztulhat a fejed és távoznak belôled a negatív energiák és gondolatok. Bár én ezen a kezelésen vettem részt, még rengeteg masszázsfajta közül választhatsz.

masszázsok 018.jpg










A hölgy a képen Farkas Kata. Ô volt a masszôröm. Nagyon kedves és érti a dolgát. Hozzá bátran fordulhattok bizalommal ha esetleg Ti is ki akarjátok próbálni ezt a szolgáltatást.
Tel.: + 3630 285-5424

Ha esetleg bôvebb információkra vagytok kíváncsiak, a honlapon tudtok tájékozódni, árakról, elérhetôségekrôl, egyéb szolgáltatásokról.

Remélem tetszett ez az élménybeszámoló! Ha tervezitek, vagy már kipróbáltátok, esetleg bármi kérdés adódna, írjatok commentet!

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

3 megjegyzés :

  1. Nekem nagyon tetszett ez a bejegyzésed,,,,
    én is voltam már ott masszázson de a Lomi Lomi Nuit nem mertem kipróbálni.... De azért tényleg nagyon jó ez a post :D

    VálaszTörlés
  2. Biztos nagyon drága lehetett.:/

    VálaszTörlés