Készülj a nyárra velem! 1.rész

By | 11:20 22 comments
Sziasztok!

imgfave - amazing and inspiring images


Már rengeteg blogon megtalálhattátok a hasonló postokat / projecteket. Azt szeretném tisztázni, hogy nem majmolni szeretném a többi bloggerinát, csupán azt vettem észre, hogy magamat ha egyedül vagyok nem tudom inspirálni, rávenni arra, hogy minden nap mozogjak, egészségesen étkezzek stb. Mivel vészesen közeledik a bikiniszezon szeretnék jó formába lendülni. Mint már gondolom láthattatok képeket / videókat rólam, szerencsére nincs rajtam nagy súlyfelesleg max. 1-2 kg szóval nem a fogyás az elsôdleges célom hanem a szálkásodás, erôsödés, jobb állóképesség kialakítása. Aki velem tart ebben a sorozatban szeretném ha megosztaná velem a saját tapasztalatait és edzésmódszereit, e mellett, ha ugyan azokat végzi el mint én, szeretném ha tájékoztatna az eredményrôl. Most egy fogadalmat teszek amelyet megpróbálok tiszta szívembôl betartani. Minden második nap írni fogok egy témához kötôdô bejegyzést, akár mozgásról akár az egészséges életmódról van szó. Így magamat is rákényszerítem arra, hogy foglalkozzak a témával. Én arra kérlek benneteket, hogy osszátok meg velem minden témához kötôdô gondolatotokat és segítsetek inspirálódni, adjatok erôt. Én meg Nektek segítek amiben csak tudok. Arra gondoltam, hogy közös futásokat is szervezhetnénk vagy ilyen- olyan új sportokat is kipróbálhatnánk együtt. Ez jó esély lenne rá, hogy élôben is megismerjük egymást és sorstársként erôt adjunk a másiknak. Szóval nagyon szépen megkérek minden olyan olvasót aki egy cipôben jár velem SEGÍTSEN! Lehet, hogy interjút is fogok Veletek készíteni amely majd felkerül a blogra.


Thinspo/Fitspo

Na ilyen hasat szeretnék! Remélem sikerülni fog!


REMÉLEM TETSZIK AZ ÖTLET ÉS VELEM TARTOTOK!
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

22 megjegyzés :

  1. Szia.sikerül fogynom de egyből visszaszalad rám az a pár kg.. :(

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én csatlakoznék!:D Jó ötlet ez az inspirációs dolog. Na szóval, rajtam sincs nagy súlyfelesleg, én is inkább a szálkásodás és az állóképességemet szeretném fejleszteni. Én mondjuk rendszeresen sportolok. 'edzek' ami azt jelenti , hogy a héten 2 néptáncom van, ami koncentráció növelő, állóképességet is növeli, és csupa mozgás. Másodlagosként egy héten megint csak 2 x járok kézilabdázni. Ez is hasonló a néptánchoz, csak itt futunk. Ha gondolod , én tudok neked pár jó tanácsot adni. Sokat tudok a helyes táplálkozásról és a mozgásról, főleg ha téged érdekel-e a tánc?! Az e-mail címemet szívesen megadom, oda írhatsz kérdéseket szívesen válaszolok:) Sok siker ! Puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez nagyon jó :) én tavaly nyárig rengeteget edzettem mivel versenyszerűen teniszeztem :) majd a kövi postban leírom részletesen! Mindenképp kíváncsi vagyok az ötleteidre!

      Törlés
    2. Szuper!:D Akkor meg is adom az e-mail címemet és várom akkor a következő postot;) E-mail címem : norika.98@citromail.hu ! Puszi :)

      Törlés
  3. Na egy cipőben járunk! :)
    Én 2hete vágtam bele magam a mély vízbe, hogy igen is tenni fogok azért, hogy végre ne feszengjek nyáron a strandon! Én is készülök majd pár aprósággal a blogomon. Örülök, hogy mások is írnak róla bejegyzést; hiszen így egymásnak is tudunk majd segíteni illetve jó ötlet, hogy tapasztalatot cseréljünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már alig várom, hogy belekezdjünk :) üdv a csapatban :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik az ötlet!Már énis gondolkodtam,hogy elkezdek valami mozgást és egészségesebb életet,de egyedül tényleg nehezebb..szvl én is csatlakoznék a csapathoz!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök! :) Minnél többen vagyunk annál jobb!

      Törlés
  5. Dejó!Nagyon tetszik! én tornázom rendszeresen járok versenyre de kicsit úgy érzem a hashoz simuló tornadressz alatt van egy pici hasam és tornaversenyen az az icipici is idegesít..szval én azt szeretném leadni.Mások szerint nádszálvékony vagyok de sztem nem.Nagyon tetszik az ötlet.Jaa és nekünk mögöttünk van az erdő szóval én sokszor járok ki futni.Ja és én vettem a Hervisbe ilyen egy kg-os kis rózsaszin müanyag vagy nemtudom mihez hasonlitani súlyzókat nem is olyan drágák szóval egy szobába ideális:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy leírtad szerintem nem fogynod kéne, max egy kicsit erősödni :) hajrá! :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Szia:)))Nagyon jó ötlet:)
    Én amit tudnék neked ajánlani,az a Kangoo:)Szerintem nagyon bejönneneked(mindenkinek.)Szerintem gondolkozz el rajta,mert nagyon örömteli óra és én októbertől januárig(úgy,hogy mellette megvolt a napi dugi-csoki adag) 6,igen 6 kilót fogytam és átalakultam,úgy hogy nem is vettem észre.Nem esett terhemre(Jó heti 3x edzés)és mások is már pár alkalom után észrevették a változást:)
    Ha bármi kérdésed van,írdd meg:)puszi:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj tök jó, hogy írtál! Pont ezt a sportágat akartam kipróbálni. Örülök, hogy neked bejött, én is ki fogom próbálni. :)

      Törlés
    2. ÉS tudod már,hogy hol tudnád kipróbálni?:)mert van pár tippem,hogy hol lehet!

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Még nem tudom, szóval várom a tippeket :))

      Törlés
    5. hát,sok helyen nincs igaz...ha adsz egy e-mai címet akkor oda leírom úgy jó?:)Nagyon örülnék,ha egyszer összefutnánk egy edzésen:)

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. A blogon (oldalt) a contact me alatt van az email címem :)

      Törlés
  7. dejóódejóóó *___* amúgy nemírsz erről külön blogot? mert szerintem úgy jobban áttekintethő lenne:)) majd énis írok:)

    VálaszTörlés
  8. Én csatlakozok! Attol függ hol laksz! Légyszives mond meg mert és budapesten! :))

    VálaszTörlés