Szemöldökszedésen jártam...

By | 9:48 17 comments
Sziasztok!

Mint már a címbôl kiderülhetett a mai nap folyamán kozmetikusnál voltam a barátnômmel. Ô mutatta meg a helyet ahová szokott járni. Elég hangulatos volt. Én még sosem voltam kozmetikusnál ezért elsô lépésként csak a szemöldökszedést próbáltam ki. Miután felmentünk az emeletre ahol a szobák voltak ketté szakadtunk. Elég fura volt mert nem választott el minket fal (ha kértük volna tuti el lehetett volna tolni, de végül is ez csak egy szemöldökszedés volt). Én egy olyan 50-es nôhöz kerültem a barátnôm egy 20- ashoz. Az elején a nô velem elég bunkó volt, nem tudom miért, célozgatott, hogy mit kéne még megcsináltatnom (persze, hogy vasatagodjon a pénztárcája...), de én ragaszkodtam a "tervemhez". Ok a következô lépés az volt, hogy megkérdezte, hogy gyantával vagy csipesszel szeretném-e. Mivel még nekem semmi tapasztalatom nem volt ezzel kapcsolatban követtem a barátnômet aki a gyantát választotta. Fura, de finom illata volt és elég melegen tette rá az eltávolítandó részekre. Utána egy kis papírkával vagy gézdarabbal lerántotta, ezt sokszor megismételte. Valami krémet is kent rá majd egy csipesszel eltávolította azokat a részeket amiket a gyanta nem tudott (ez sokkal fájdalmasabb volt a gyantánál, még szerencse, hogy nem ezt kértem). Még igazgatott egy kicsit rajta majd elengedett.
Az egész procedúra 25-30 perc volt ami szerintem nem kevés, sôt mondhatni soknak is. 1100Ft-ot fizettem. Nagyjából meg vagyok elégedve mert alapos és precíz munkát végezhetett ha ennyi ideig tartott...


Natur, rendezett és ápolt... Ti mit gondoltok róla?
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

17 megjegyzés :

  1. Szia!:))én régóta járok kometikushoz,de én általában kezelésre is(Tini kezelés,vagy sima arctisztítás)és mindig szed szemöldököt, de nekem az alapból ha csak arra megy csak 500 Ft..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ! Mi az a Tini kezelés? Egyébként hova jársz, hogy 500 ft? Kérlek írnál egy címet? Köszi!

      Törlés
  2. Tini kezelés abból áll,hogy tonik-tej meg minden ami hasznos a bőrnek,majd pároló alatt vagyok kb 30 percig és kitísztitja a bőrőm(pattanás,miteszereket)utána meg újjabb pórusösszehúzó krémeket rak fel meg ózónnal (ilyen lila színű cső)az is ilyen pórusokra jó.A cím pedig Budapest, 1119 van a Hengermalom út végénél a Kopaszi gátnál egy Új Buda Center(nincs sok minden ott kb Dm,Takko ,KIK,Tesco meg néhány üzlet)és ott találod meg!:))nagyon kedvesek,de a facebookon meg a neten is megtalálod,ha gondolod adok egy linket is!:)http://gigglestudio.hu/kozmetika-2/
    itt mindent megtalálsz! remélem tudtam segíteni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon aranyos vagy, köszi, tudtál segíteni! :)

      Törlés
  3. És azt elfelejtettem,hogy ott van manikűr fodrászat meg minden és tényleg nagyon kedvesek:))kb egy max 25 éves Orsi nevű lány van,akivel nagyon jókat lehet a kezelés közben beszélgetni:)

    VálaszTörlés
  4. Nincs mit!:))nagyon szívesen!:))És ha bármi kérdésed van szólj!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És szép a hely? Jól , precízen dolgoznak? Barátságos? Előre is köszi!

      Törlés
    2. A hely kicsit zsúfolt,szóval a manikűr és a fordászat egy térben van a portával és össze lehet nyitni a szolival.A kozmetika egy pici de nagyon otthonos kis szobába van ,külön egy zárt helyen.1db ágy van,de kényelmesen elfél az ember.Én nagyon szeretem,nagyon jól dolgozik Orsi!:)Én mondom nagyon szeretem,szerintem nagyon jó!:)Csak arra vigyázz,ha telefonon jelentkeznél be akkor mondd ,hogy Kozmetika mert egyszer engem fodrászatba írtak be..

      Törlés
    3. és nagyon segítőkészek ha bármi kérdesem van mindi szivesen válaszolnak rá!:))

      Törlés
    4. Azjó :) minőségi termékekkel dolgoznak? Én a varátnőimmel mennék és jobb lett volna ha több szoba és kozmetikus van, de lehet, hofy egyedül is ellátogatok :)

      Törlés
    5. húh pontosan nem tudom milyen termékekkel dolgoznak,de biztos,hogy nem drogériással ááh a fejembe volt,de elfelejtettem:$de igen biztos jóval:))és ott előtted keveri ki a krémeket, a bőrtipusodhoz megfelelően!nekem pl mindig több pórusösszehúzót tesz bele,mert nagyok a pórusaim.Szerintem nagyon jó termékekkel dolgoznak,és a végén még színezett hidratálót is rak,mert én mindig nagyon piros leszek a sok nyomkodástól....de készülj fel,hogy mindent kiszed!!!és néha eléggé tud fájni:S

      Törlés
    6. Engem egyébkébt a gyantázó része érdekelne... Van tapasztalatod az ottani szőrtelenítés minőségével?

      Törlés
    7. Gyanta...én azt csak a szemöldökömet csinálta eddig mert amúgy itthon végzem a lábgyantát...ott a két szemöldök között vesz egy dobozból meleg barna gyantát amit felken és hamar lerántja.a szemöldököm alatt is így szokta,majd csipesszel a ,,kilógókat" és kicsit ,,megritkítja". talán még múltkor vágott egy picit...és az a jó,hogy olyan szépen szedi ki,hogy mikor kb 1-2hét körül megjelennek az első szálak,rögtön látom és akár itthon is ki tudom szedni.Én nagyon szeretem.:))a Lábgyantát pl csal láttam másik helyen..

      Törlés
  5. Te melyik városban szedetted mert én még sosem fizettem 2-300Ft nál többet (szemöldök szerdésért)

    VálaszTörlés