Veet Oriental Meleggyanta -TESZT

By | 11:06 Leave a Comment
Sziasztok!
 
Ma egy meleggyanta tesztjét hoztam el Nektek. Én nagyon szeretem ezt a fajta szőrtelenítési módot, imádom a gyantákat. Egyszerű használni őket, jó az illatuk és tartós hatást biztosítanak. Személy szerint nekem ez egy kellemes procedúra, pláne ha megfelelő minőségű termékkel végzem. Ilyen a Veet legújabb meleggyantája amit nagyon egyszerű kezelni.
 
A termék egy 250 ml-es tégelyben érkezik, van hozzá spatula amely hőmérővel van ellátva és lehúzó csíkok is. 45 mp alatt fel lehet melegíteni mikróban és a spatula segítségével egyszerűen fel lehet vinni. Amin nagyon meglepődtem, hogy a többi gyantához képest egyáltalán nem fájt a szőr eltávolítása. Tényleg nagyon gyorsan el lehet végezni a procedúrát. Nem marad nagyon gyanta a bőrfelületen utána, de ha igen azt könnyedén el tudjuk tűntetni.
 
 
 
A Veet®, a selymesen sima lábak szakértője ismét egy innovációval rukkolt elő. Az ősi meleggyanták receptje ihletette Veet® Oriental Meleggyanta illóolajokkal nélkülözhetetlen társunk lehet a tavaszi – nyári szezonban, ha szőrtelenítésről van szó.
A Veet® Oriental Meleggyanta illóolajokkal természetes és hatékony cukorpaszta formulájának köszönhetően a professzionális gyantázás élményét hozza el otthonunkba, hiszen akár 5 mm hosszú szőrszálakon is eredményesen alkalmazható, legyen szó akár a lábról, a karról, az arcról vagy a bikinivonalról.
Az illóolajok és a virágos vanília illat jóvoltából a gyantázás során igazán kényeztető pillanatokkal is gazdagodhatunk és akár négy héten át élvezhetjük a bársonyosan sima bőrt.
 
Az új Veet® meleggyantát kifejezetten otthoni használatra fejlesztették ki a Veet® szakemberei, így mikrohullámú sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető. A hőmérséklet ellenőrzésére pedig egy erre a célra speciálisan kifejlesztett spatula szolgál.  A termék további előnye, hogy a gyantázás végeztével a gyantamaradványok vízzel könnyedén eltávolíthatók. A Veet® Oriental Meleggyanta illóolajokkal gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így kevesebb és lágyabb szőr nő vissza a gyantázott területeken.
 
A Veet®-tel biztonságosan és gyorsan formába hozhatjuk magunkat az érzékeny területeken is, így bármikor könnyedén élvezhetjük a selymesen sima bőrt.
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :