Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszel​ő

By | 9:22 Leave a Comment
Sziasztok!

 Az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a Scholl sajtótájékoztatóján, ahol a legújabb terméküket, az elektromos talpreszelőt mutatták be.

 Az esemény a Maison Falkban került megrendezésre, egy gyönyörű polgári lakásban. A szervezés kiváló volt, kedves hostess lányok, ízléses és finom welcome drink fogadta a meghívottakat. Janicsák Veca is megjelent és egy rövid beszélgetés során megosztotta véleményét a lábápolás fontosságáról. Bőrgyógyász szakértő mutatta be a helytelen lábápolásból kifolyó csúnya következményeket.
 A prezentáció után isteni falatkák vártak minket, illetve pedikűrön és ékszerkészítésen is részt lehetett venni. Nagyon jó délután volt.


(Na, megtaláltok? :D )


Tudtad, hogy a talpunkon a bőr 20-szor vastagabb mint a testünk egyéb részén található bőrfelület? Vagy hogy a bőr a mechanikai hatások következtében – így például járás közben -  megkeményedhet? Ez is az oka annak, amiért ez a terület különösen nagy figyelmet igényel, és a lábápolás szakértője, a Scholl® is kiemelten kezeli ezt a területet, segítve bennünket, hogy lábunk a lehető legjobb formában szolgáljon minket. A talpápolás megkönnyítésének érdekében a Scholl kifejlesztette a Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelőt.
 
A Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő használatával könnyedén ápolhatjuk lábunkat otthon. A készülék percek alatt eltávolítja a megkeményedett bőrt, így csodásan puha lábakat biztosít. A használata nagyon egyszerű, csak irányítsuk a készülék forgófejét a megkeményedett bőrfelületre, s a művelet végén hidratáljuk lábunkat egy erre a célra speciálisan kifejlesztett lábkrémmel, mint például a Scholl® SOS Regeneráló lábkrém vagy Scholl® Mélyhidratáló lábkrém száraz bőrre.
Ezek után pedig készen állunk a legszebb nyári szandálunk viselésére vagy mezítlábazásra, miközben kedvenc körömlakkunkat viseljük.
 
 Kipróbáltam a terméket, és tényleg nagyon gyorsan el tudtam tüntetni a lábfejen található bőrkeményedéseket. Nagyon kíméletes, nem is lehet érezni a műveletet. A tavasz-nyári időszak beköszöntével kötelező darab!
 
Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

0 megjegyzés :