Veet CipőMánia & rekavago rendezvény

By | 3:08 1 comment
Sziasztok!

Az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a Veet sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták a legújabb projectet, a Veet CipőMániát. Az esemény a Le Meridien hotel – White Lounge bárjában került megrendezésre. Csodálatos környezetben, pezsgőt kortyolgatva (én csak narancslevet :) )ismertettek meg bennünket a Veet újdonságaival.



 
A szép lábhoz szép cipő dukál. Ezt vallja az otthoni szőrtelenítés szakértője, a Veet is, így a hazai divatszakma egyik legjobbjával, Vágó Rékával összefogott, hogy a szép lábak és cipők iránti szenvedélyét bárki átélhesse. Az összefogás eredményeként éltre hívták a Veet CipőMánia elnevezésű projektet.
 
A Veet CipőMánia egy olyan Facebook alkalmazás, mely során bárki belebújhat egy vérbeli cipőtervező bőrébe, kedvére válogathat az alapanyagok és formák közt, legyen szó a legkülönbözőbb vadító állatmintákról, bűbájos virág-pillangó motívumokról, vagy akár olyan cipőkiegészítőkről, mint a fémszegecsek, masnik, virágok vagy kristályok. Minden, amit a szép, selymesen sima lábakhoz el tudunk képzelni.
A Veet magyarországi Facebook oldalán keresztül, az alábbi linken érhető el a Veet CipőMánia:
 
A Veet Cipőmánia alkalmazás segítségével most könnyedén megtervezhetjük álomcipőnket, és ha a közönségnek és Vágó Rékának is az általunk tervezett cipő tetszik a legjobban, akkor az álomcipő valósággá válik, hiszen azt Vágó Réka elkészíti a szerencsés nyertesnek.
A második és harmadik legnépszerűbb „álomcipő-tervező” is nagyszerű nyereményekben részesül. A Veet CipőMánia számos tippet tartogat számunkra, bevezet minket a professzionális otthoni szőrtelenítés rejtelmeibe, valamint számos divattanácsot is kapunk Vágó Rékától.
 

A szép cipőhöz, szép selymesen sima bőr dukál

A Veet® szakértelmének köszönhetően bárki számára elérhető a csodálatosan szép és sima bőr. A rendkívül egyszerűen használható Veet® EasyWax™ Elektromos gyantázó készlet segítségével a szépségszalonokban megszokott professzionizmust varázsolhatjuk otthonunkba. Professzionális összetevőinek köszönhetően a gyökerénél távolítja el a szőrszálakat, és már 2 mm hosszúságú szőrszálakon is hatékony, így akár 4 héten át élvezhetjük a simaságot. Mostantól már érzékeny bőrtípusra kifejlesztett utántöltővel is kapható!
 
 
A képen látható szandált megkapta minden résztvevő, és egyedileg ki lehetett díszíteni. E mellett a nyereményjátékon én nyertem, szóval egy nagy dobozzal térhettem haza, ami mindent tartalmazott ami szem-szájnak ingere. Ezekről hamarosan egy új postban olvashattok.
 
Köszönöm mégegyszer a meghívást!
 
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

1 megjegyzés :