LUSH új hajápolási termékek -TESZT

By | 2:08 6 comments
Sziasztok!

A napokban hozzájutottam pár hajápolási termékhez amelyekről az első benyomásaimat szeretném leírni.

 
(elnézést a kép minőségéért)
 
 
Happy Happy Joy Joy hajkondícionáló
 
 
 
Egy adag boldogság a hajnak

Csupa boldogság, csupa öröm – méghozzá a nevében is. Ha fantasztikusan illatozó hajat szeretnél, amely után sokan megfordulnak, akkor erre a kondicionálóra van szükséged.
A csodás illat, amely a kondicionálóból árad, biztosan elcsavar majd néhány fejet. A neroli, a rózsa, a grapefruit, a rózsafa, a narancsvirág kivonata és a benzoin gondoskodik arról, hogy parfümöt se kelljen használnod.Kondicionáld a hajad mandulatejjel, jojobaolajjal, rózsa- és narancsvirágvízzel. Sűrű és intenzív hidratáló hatású, mégsem nehezíti el a hajszálakat. Fantasztikus párost alkot a Blousey-val a festett, száraz hajúak nagy örömére, de bármilyen más hajtípushoz és samponhoz is passzol.
TAPASZTALAT:
Őszintén szólva amink kinyitottam az erős illata csapott meg ami először nem tetszett, de használat után teljesen megváltozott és kellemessé vált. Az állaga folyékony, könnywen kenhető. Én egy percig hagytam a hajam hosszán és utána mostam le. Nagyon jó a hatása,  a hajam puha, illatos lett.

 
Shine so bright hajvégápoló
 
 
 
...töredezett hajvégekre.

Ezt a balzsamot azoknak készítettük, akik nekiállnak lenyisszantgatni a szétvált hajvégeket, ahelyett, hogy beledörzsölnék ezt a készítményt azokba a fáradt hajvégekbe! Erősítő hatású összetevőkkel hozza rendbe a hajszálakat, amelyeknek vége szétválásra hajlamos. Mindig legyen nálad! Ha egyszer kipróbálod, rá fogsz szokni, mert egész nap érezni szeretnéd majd a pompás, derűs illatot.

Rengeteg olívaolajat és kókuszolajat tettünk bele, hogy kondicionálja a hajat, emellett pedig friss tojást kevertünk hozzá, amely segít rendbehozni a szétvált hajvégeket. Az illata mesés: narancsvirág-kivonat, grapefriut, neroli és rózsafa keveréke.

TAPASZTALAT:

Kicsit tégelyben érkezik, nekem egy kicsit nehezemre esett kivarázsolni a terméket, de a hajvégeimre kenve jól szuperál és finom illata van,
 
ROOTS fejbőrápoló
 
 
 
 
Térj vissza a gyökerekhez, mert rajtuk keresztül lesz csodásan szép a vékonyszálú hajA vékonyszálú haj körültekintő gondoskodást igényel. Ez a hajpakolás csupa olyan összetevőt tartalmaz, amely a hajszálakat új élettel tölti meg a gyökerektől egészen a hajvégekig.
Először is, van benne menta, hogy stimulálja a fejbőrt és a hajhagymákat, aztán olívaolaj, hogy megerősítse és rugalmassá tegye a hajszálakat, méz, hogy puha tapintásúvá és simává tegye a hajzatod, és végül csalán, a tökéletes ragyogás kedvéért. Mindezt egy csodálatos illattal koronáztuk meg, mely édesnarancs olajából, neroliolajból és grapefruitolajból áll – csupa derűre hangoló illóolaj. Fektesd le a szép hajhoz vezető út alapjait ezzel a pakolással.

Sokan a haj volumenének növelése érdekében minden eszközt – hajszárító, formázók – bevetnek, ami sokszor a finom haj sérüléséhez, kiszáradásához és begöndörödéséhez vezet. Használd inkább ezt a pakolást, és küldd szabadságra a hajformázóidat.

Kérj meg valakit, hogy vigye fel a krémet a száraz hajadra és közben masszírozza meg jól a fejed! A krémet először a fejbőrre kell felvinni, majd a fejbőr gyengéd átmasszírozása után rá lehet kenni a hajszálakra is. Hagyd fenn 20 percig, majd samponnal moss hajat és használd a legkönnyebb kondicionálót. A bőrbe masszírozás és a kimosás is legyen gyengéd, nem kell elszántan bedörgölni, majd vadul kimosni. Használd hetente 3-szor néhány héten át, és jelentős javulást fogsz tapasztalni.
TAPASZTALAT: Ezt még nem próbáltam, hamarosan írok!
 
Remélem megtetszett valamelyik és kedvet kaptatok!
 
Szép napot!
 
Niki

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

6 megjegyzés :

  1. Lush hajápolásban nem vagyok otthon..az érdekelne, van e ezekben szilikon, vagy parabén?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Olyan 1- másfél hónapja (ha jól emlékszem) írtam neked egy e-mailt a weboldalad kinézetével kapcsolatban. Most azt vagy el sem olvastad vagy nem tetszett, amit csináltam, tény, ami tény, hogy nem írtál rá semmit. Örülnék neki, ha valami választ kapnék rá :)
    Üdv.: Fló

    VálaszTörlés
  3. Megesz a sárga irigység hogy neked van ilyened :OOOOOOOOOOOOOOOOOO

    VálaszTörlés
  4. szomorúan látom,hogy egyáltalán nem vagy aktív.úgy gondolom,hogy mi,OLVASÓK érdemelnénk annyit,hogy informálj minket..

    VálaszTörlés
  5. Megesz a sárga irigység hogy neked van ilyened street fashion

    VálaszTörlés
  6. Mindig azt tanácsolom, hogy amikor kereskedni szeretne, kérje jól képzett személyzet segítségét. Kereskedtem a Phoenix octaFx kereskedelemmel, és önző lenne, ha nem ajánlanám őket. Jól őrzött jelzéseikkel és örökké aktív stratégiáikkal több mint 11 200 USD-t tudtam keresni hetente. Kérlek, itt van a honlapjuk és az e-mail címük, nézd meg te is.....

    E-mail: phoenixoctafxtrade@gmail.com
    Web: phoenixoctafxtrade.wixsite.com/mysite-1

    VálaszTörlés