Tag #1 - Személyes

By | 8:18 2 comments
Sziasztok!

Ezzel a posttal szeretnék elindítani egy TAG hetet, amelyet Dorka blogján olvastam , remélem nem baj, ha én is kitöltöm a kérdéseket és Ti is hasznosnak és érdekesnek fogjátok találni...


Tumblr_mdt8fvdtd71rjy8yto1_500_large


Van olyan dal amit ha egyedül vagy otthon hangosan bömböltetsz de ciki lenne mások előtt is bevállalni?

Nincs! Én olyan számokat szeretek, és szoktam hallgatni amit általában mindenki más is, szóval nem lenne ciki bevallani... :)

Van valami fura szokásod ha ideges vagy?

Attól függ, hogy milyen szituációban. Ha éppen beszélek valakivel és kínosan érzem magam általában össze-vissza beszélek (nem hiszem, hogy érteni lehet, hogy mit mondok ilyenkor) , ha pedig suliban (pl. dogák előtt ) a könyveket szoktam szagolgatni :D , ne nézzetek hülyének, de imádom az illatát és nagyon megnyugtat.

Mi volt az első plüssállatod és hogy hívták?

Amire emlékszem (fotókról) és az első plüss volt, az egy plüss labda ami millió színből állt. Ha jól tudom akkor az Ikeában vették a szüleim. :D

Mit rendelsz általában kávézókban?

Akár tél, akár nyár, mindig jegeskávét! Nagyon imádom ezt az italt, pl. nyáron a crame bulé jegeskávé volt a kedvencem, de az Irish crame is nagyon finom.

Van valami furcsa testi adottságod?
 
Furcsa szerintem nincs...
 
Miért kezdtél el blogolni?
 
Mert imádok írni, fogalmazni, beszélni és csajos dolgokkal foglalkozni. Úgy éreztem, hogy ez egy kitűnő lehetőség, hogy kiélhessem magam.
 
Ha bárhová utazhatnál a világon és a pénz nem számítana, akkor hova és miért mennél?
 
Aki ismer annak nem lesz meglepő a válaszom... AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK mindegy, hogy melyik állam, de ha nem számítana a pénz akkor egy teljes USA körútra beruháznék...
 
Nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban laksz?
 
Big city life... :D
 
A mai napra ennyi kérdés jutott, holnap jövök a következő adaggal, addig is ha van kedvetek töltsétek ki commentben, vagy írjátok le kérdéseiteket, amelyeket tudni szeretnétek rólam!
 
Remélem tetszett!
 
Puszi, Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

2 megjegyzés :

  1. Szia Niki:))
    Csak arra lennék kíváncsi hogy eltudlak vahol érni?:) mailben írtam egyszer de nemkaptam választ:/ köszi jóéjt:))

    VálaszTörlés
  2. Szia":)
    A kövi TAG-adban írtad,hogy gyantázol. Milyen gyantát használsz? És hova? a hónaljadra mit használsz? Epilátorozni szoktál ? ne haragudj ha kicsit intim de nagyon kiváncsi lennék mert nagy "példaképem" vagy.:))

    VálaszTörlés