LUSH Valentin nap

By | 7:20 4 comments
Sziasztok!

Holnap Valentin nap, szóval ha még nem tudjátok, hogy mit ajándékozzatok a párotoknak, adok pár tippet. Ha esetleg egyedül töltitek a február 14-ét akkor kényeztessétek magatokat ezekkel a szuper limitált kollekciós darabokkal!


Tender is the Night
 

Szív alakú masszázstömb, melyet akár ketté is törhetsz, ha úgy jobban kézre áll. Olyan egyszerűen megteheted, mint amilyen könnyű az életben összetörni valakinek a szívét… Ha gyengéd akarsz lenni, egyszerre csak egy kis darabot válassz le belőle, de ha félbetöröd, mindjárt kiderül, mi rejtőzik ennek a szívnek a mélyén: egy puha mag, mely mámorító luxusmasszázst ígér. A kezed melegétől megolvadó könnyű héjat nem kakaóvajjal, hanem fair trade sheavajjal és murumuruvajjal készítettük. A belső, puha massza pedig mandulaolajat, agavészirupot, kupuazut és glicerint tartalmaz. A tömböt vaníliakivonattal, jázminnal és ilang-ilanggal illatosítottuk, így minden masszázs felér egy szerelmi varázslattal!

Vegán

1890 Ft/30g

 

From Dusk ‘Til Dawn

Ugye nem akarod, hogy Valentin napon a párod egyszerűen bealudjon, miután meglepted egy pompás masszázzsal? A From Dusk ‘Til Dawn élénkít és lelkesít, így aktívak maradhattok akár alkonyattól pirkadatig. A tömböt gúla alakúra terveztük, hogy a hegyes végével kisimogathass az izmokból minden csomót és fájdalmat. A kakaó- és a sheavaj hidratálja, puhítja a bőröd, a moringaolaj pedig remekül táplál. A vidító illatot az édes vadnarancs és a citrom olajából kevertük ki, s hogy a tömböcskének egészen különleges hatása legyen, adtunk még hozzá ginzenget, ginkgóport és guaranamagot is!

Vegán

2290 Ft/50g

 

 

Az idei Valentin napra nemcsak ezzel a két vadonatúj masszázskülönlegességgel készültünk, hanem azzal is, hogy újraterveztük a már ismert masszírozótömbjeinket. Az új, levegővel lazított formula 20%-kal könnyebb, mint korábban volt, és ez azt jelenti, hogy most már kevesebb is elég ugyanannak a hatásnak az eléréséhez. Mindegyik tömb igazolt eredetű, fair trade kakaóvajjal készült. Újjászületett masszázstömbjeink: Hottie; Wiccy Magic Muscles; Soft Coeur; Each Peach (and Two’s a Pair); Black Stockings.

 

Két tömbünk, a Peace és a Therapy azzal a kakaóvajjal készül, melyet az Észak-Kolumbiában működő Peace Community állít elő. Büszkén támogatjuk a falvaknak ezt a szövetségét, amelyben az emberek békét hirdettek és elhatározták, hogy az országban folyó zavaros háborúskodásban nem állnak egyik fél oldalára sem. Ez a magatartás példamutató a térségben és felvillantja egy olyan jövő reményét, amely nem a fegyveres harcon és a kábítószertermelésen alapul.

 

További új termékeink Valentin napra:

 

Willow Pattern szappan

A Willow Patternhez az ihletet egy koreai művész adta, akivel egy szappanszobor készítésén dolgoztunk együtt. Ez a gyönyörű, új szappan egy fűzfamintás porcelántányérra emlékeztet, melynek aprólékosan kidolgozott, kék színű mintája egy romantikus mesejelenetet ábrázol két szerelmes találkozásáról. A szappanalap kukoricalisztet és zsírkőport is tartalmaz, így különlegesen tápláló és bőrpuhító hatású, ami nagyon jót tesz a száraz, fájó bőrnek. A szappanhoz bőrtápláló rózsakivonatot, rózsaolajat és rózsafaolajat is adtunk, ennek köszönhetően a bőröd nemcsak bársonyosan puha, hanem finoman rózsaillatú is lesz, ha új szappanunkat használod.

Vegán

2090 Ft/100g

 

ÚJ AJÁNDÉKCSOMAGOK

Foxy Csomagolókendő


Tökéletes arra, hogy belecsomagold például a nagy kedvencet, a Sex Bomb fürdőgolyót, és így ajándékodat cuki rókának álcázva nyújtsd át Valentin napon. A kendő újrahasznosított műanyagflakonokból készült! Azok a derék emberek, akik a csomagolókendők anyagát gyártják nekünk, ezidáig 170 000 műanyagflakont használtak fel erre a célra, s így megmentették őket attól, hogy a szeméttelepre kerüljenek.

790 Ft/db

 

Sexy Fun Times

Ebben az ajándékcsomagban megtalálod az új Tender is the Night masszírozótömböt, mely fenséges, már-már bűnösen élvezetes masszázsra csábít. Ott van mellette egy másik különlegesség, a nemrég óta kapható, rózsaszín FUN gyurmaszappan is. Ez az édes, tonkaillatú fürdőkényeztetés melengető hatású, így biztosan még forróbbá teszi a szerelem ünnepnapját. Mindezt egy rózsaszín, piros szívekkel díszített papírba burkolt doboz egészíti ki és teszi tökéletes Valentin napi ajándékká.

3990 Ft/csomag

 

Be Mine

Ha úgy érzed, Valentin napon szíved választottját csokoládéval és rózsával tudod a leghatásosabban elbűvölni, akkor ez a csomag neked készült. A Be Mine három olyan terméket rejt, melyek mindegyike tartalmaz valamilyen formában vagy rózsát, vagy csokoládét. A limitált kiadású Willow szappan bőrtápláló rózsakivonattól, rózsaolajtól és rózsafaolajtól illatos, a Soft Couer masszázstömb csokisan maszatos, ínycsiklandó masszírozásra csábít, a Ro’s Argan testkondicionáló pedig rengeteg rózsaolajjal teszi még puhábbá és illatosabbá a bőröd.

6490 Ft/csomag

 

Heart of Gold

Szív küldi szívnek, szívesen! Ha a szíved is kitennéd szíved választottjának kedvéért, itt a nagy alkalom. Azt, hogy mit rejt a szív, nem mindig lehet tudni, de az nem titok, hogy  ebben a nagy, vörös, szív alakú dobozban öt különlegesség található. A dobozt elegáns fekete szalaggal kötöttük át, és egy szív alakban összahajtható ajándékkísérő kártyát is mellékeltünk hozzá, melybe te magad írhatod bele szívből jövő, Valentin napi üzeneted.

 

Tartalma: French Kiss habfürdő, The Comforter habfürdő, Sex Bomb fürdőgolyó, Rock Star szappan és From Dusk till Dawn masszírozótömb.

10 500 Ft/csomag
 
Több információt a Lush honlapján találhattok!
 
Mindenkinek BOLDOG VALENTIN NAPOT!
 
Niki
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

4 megjegyzés :

  1. Amúgy szponzorál téged a Lush, mert írtad, hogy üzletlátogatáson is voltál? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem, nem szponzorál, csak kapom a sajtóanyagokat, illetve néha termékmintákat.:)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés