Új év, új élet, új project

By | 3:29 17 comments
Sziasztok!

Az új év beköszöntével szeretnék saját magamon és a blogon is változtatni, mert úgy érzem egyiket sem tudhatom saját magaménak teljesen. Sok volt a kimaradás, újrakezdés és elfogyott az inspirációm. Tiszta lappal szeretném kezdeni az évet es ezért egy nagy projectbe kezdek. Részleteket még nem szeretnék mondani, de már nem kell sokat várnotok.

A kérésem az lenne, hogy aki tud csináljon egy fejlécet az újításhoz.

Szerepeljen rajta ez a név, lehetőleg csajos, különleges, igényes betűtípussal:

Nuckuruc in the air

és alá:

girly, lifestyle blog

P6_large
1523_445044752224887_244638775_n_large

Ezt a két képet kéne bele építeni ( vagy hasonlókat) természetesen méretarányosan!

Aki szeretne készíteni, a művét elküldheti a z(pont)niki97(kukac)gmail(pont)com email címre!
NAGYON, NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
További Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Niki



Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

17 megjegyzés :

  1. Szia Niki!Régen hatalmas nagy rajongód voltam!El nem tudod képzelni, hogy mennyire!Imádtam minden videódat konkrétan naponta néztem meg egyet,de ez megváltozott....egyik napról a másikra törölted a videóidat és azt mondtad,a YT törölte ki,aztán pedig kiderült,hogy te csináltál vele valamit.Többször is törölted le a videóidat szó nélkül és vártunk rá egy csomó időt, hogy megtudjuk most akkor mi a szitu??Állandóan újra akarod kezdeni!Én ezt egy építő kritikának szántam,semmi rossz indulat sincs bennem még mindig imádlak,de gondoltam leírom a véleményemet!Tudom hogy nagyon nehéz a tanulás énis 10.-es vagyok,de ha egyszer eldöntötted hogy most már rendszeresen jönnek a posztok és nem hanyagolod el akkor próbáld meg!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Teljesen igazad van, de ebben a félévben nagyon zavaros volt az életem. Ezért szeretném 2013-ban tiszta lappal kezdeni. Remélem ennek ellenére követôm maradsz! :)

      Törlés
    2. Persze!!:) Csak a véleményemet írom le.Várom már a következő postodat;)

      Törlés
    3. Egyet értek Veled Emma!!

      Törlés
  2. Nekem kicsit sok már ez az újrakezdés...Egyszer oké..másodszor még belefér..de az hogy 2-3 hetes kihagyásokkal valamit posztolsz nekünk az szerintem nem okés... ha úgy érzed hogy sok a tanulás meg a blog egyszerre akkor ezt a dolgot felesleges erőltetni..mert lassan a legnagyobb rajongóid is elpártolnak tőled ha folyton hamis igéretekkel fogod őket áltatni. Ezt építőkritikának szánom...semmi bántás nincs benne. De tényleg gondold át hogy ennyi kihagyás, újrakezdés után hiteles tudsz-e maradni.

    ui: az pedig hogy mással csináltatsz fejlécet szerintem nagyon unszimpatikus dolog. Te ígérgetsz itt mindent és mással akarod megcsnáltatni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyit elárulok, hogy nem ezt a blogot fogom folytatni mert tudom, hogy ez sok újrakezdés. Én nem kényszerítek senkit, hogy csinalja meg a fejlécet, csak szépen kértem és nagyon megköszönöm ha segít valaki nekem ebben.

      Törlés
  3. Tényleg kicsit sok az újrakezdésből. Nem értem ha ezzel tisztában vagy, akkor miért kell ennyire beharangozni? Határozd el magadban aztán vesd bele magad, nem kell itt "sajnáltatnod" magad. Én is nagy rajongód vagyok de mára már sokat csalódtam benned, sajnálom.

    VálaszTörlés
  4. Megértem, de nem sajnáltatom magam...

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert, Niki, én teljesen megértelek. Én is elvesztettem a fonalat a bloggal, amikor elkezdődött szeptemberben a suli, de túl lehet élni heti egy bejegyzéssel is, aki tényleg hű olvasó, az megérti. Kíváncsi vagyok az új blogra! Bori oda is fog írni, vagy egyedül tervezed folytatni? :)
    Rose

    VálaszTörlés
  6. Szia .. én csak örülök annak hogy újra belevágsz és még van lelkesedésed mert van amikor ez tűnik
    el belőle.. én maradok olvasód a sok újrakezdés ellenére is .. én nagyon szeretem az itt megismert személyiségedet és remélem a videózást is folytatod majd :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Régebb óta követem a blogod, remélem, most tényleg lesznek új posztok, egyébként tetszik, hajrá:)
    És azt szeretném még megkérdezni, hogy nem tudod, hol lehet ehhez a képhez( a lányoshoz,ami benne kell legyen a fejlécben) hasonló képeket találni?? Tetszik*.*
    Köszii, Linn:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii:) És ott melyik címszó alatt?
      Niki, mikor lesz videó??:)

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. ahoz képest már január hetedike van ;)

    VálaszTörlés
  10. nikii mikor lessz új vidiid? :$ és mikor lessz ez az új blog? :))

    VálaszTörlés
  11. Hát nem tudom,lassan 3 hét eltelt azóta,mióta ezt kiírtad,és egyetlenegy postod volt...

    VálaszTörlés